En kerro teille, että blogi sai jälleen kärsiä ja jäädä koulutöiden vierellä kakkoseksi. En valittele sitä että harmittaa kiireet ja se miten en ehdi / muista kirjoitella riittävästi. ;)
Noh.. Viime kuu meni miten meni. Nyt on kevättä mielessä, kamera on kulkenut kivasti kaverina ja Elmerin kanssa on mukava ulkoilla.

Ensin kuvia Elmeristä pienen herkkupalan (jumbone bites -josta herra pitää kovasti) kanssa kotosalla Hämeenlinnassa."Hmm.. toihan tuoksuu ihan mahtavalle.. mitä se on?""Mää vähän pidän tätä ens täsä.. se o kato aarre, en viiti sitä heti hotkia...! Tiätsä!?""rouskisrouskis-mums-mums!""Ai ko se ol hyvvää...!""Täh? Loppusko se jo?..!"

Elmerin kanssa on hauska puuhastella kun se on niin kovin viihdyttävä. Se nauttii kovasti siitä kun sitä ja sen puuhia seurataan. Välillä pitää vähän kehua ja kannustaa, esim. muovipullon kanssa riehuessa. Voi kyl meil on taas ollu niin lystiä! xD

Sitten se kamera tosiaan tuli yks kerta mukaan, kun lähdettiin kävelylle. Tää on jonakin viikonloppuna, lyhyt lenkki tehtiin, eli asun aika kivalla paikalla, kun on maisemat tämmösiä!


"no joo.. ot ny ssit se kuva. Mut mää kyl hiuka silti vilkase et mitä tual on!"Maahan! Elmeri maahan! Tuu siihen maahan - nooooin Hyyyvä! *räps*Ihana sivuprofiili Elmeristä. Nätti herra. (omakehu haisee xD)Miten niin tipsu pitää siitä että saa tarkkailla ympäristöä korkealta paikalta! Ihana! ^_^


Tämmöistä. Hyvää Huhtikuun alkua kaikille. Paremmalla onnella taas blogin pariin!
Love, Pia