Hieman iski hiljaisuus jälleen, mutta töttöröö, täällä ollaan. Kuun vaihteessa teimme karkauspäivän matkan, ja suuntasimme Liettuaan. Oltiin perjantaista keskiviikkoon 24.-29.2. Karkausvuosi kun tosiaan on, niin juhlistimme kahdeksanvuotista yhdessäoloamme matkalla.

Nyt on kuitenkin jo palattu takaisin kotoisaan kotiin.  Oli varsin mukava matka, vaikka keli olikin jotain ihan muuta kuin olisi turistina tahtonut. Mukava keväinen ilma kyllä oli, mutta ei se loska, viimainen tuuli ja räntäsade oikein kuitenkaan imarrellut. xD

Tuli tutustuttua paikalliseen ruokaan, juomaan ja käsitöihin. Aika laiska olin itse kuvien räpsimisessä, mutta onneksi tuo miekkonen on meidän yhteisillä matkoilla ahkerampi kamerankäyttäjä.
Matkakohteet meillä siis olivat Kaunas, johon Ryanair lensi. Kaunasissa oltiin kolme päivää. Maanantaina siirryttiinkin sitten Vilnaan, pääkaupunkiin. Vilnassa meidän hotelli sijaitsi ihan vanhan kaupungin ytimessä, eikä siis tullut parin päivän Vilna-vierailun aikana käytyä vanhan kaupungin ulkopuolella.

Nyt kuitenkin juttua kuvien muodossa ensin Kaunasin kolmen päivän ajalta.




Tässä ollaan majapaikkamme, Hotelli Magnus:n lähettyvillä. Kohti vanhaa kaupunkia kävellessä. Oli osittain hienoja rakennuksia, mutta kaikki tuntui olevan surkessa kunnossa.



Sitten esimerkki ns. "huonosta turistista" joka vaan ihmettelee että onpas hieno kirkko tms. mutta ei vaivaudu ottamaan selvää mistä kohteesta on kyse.



Tässä vähän lähempää, kiva kirkko, surkeassa kunnossa. Surullista.



Ja kyllä - minä ihan oikeasti olin siellä! ;)



Ihan ei auennut tämän teoksen tarina/merkitys/sana...!!?



Oli muffinssi vähän päässyt nousemaan vuuastaan! ;) Melkoinen herkku!
Poikkesimme kahvilassa, joka oli selvästi osa isoa ketjua nimeltä "Vero Cafe" tiedä sitten mitä taas tuokin tarkoitti. Ehkä sitä että tämä kahvila on sellainen joka maksaa myynnistään veroa... xD hekoheko.



Hyvää se oli! Aivan taivaallista! <3



Kadulla tavattiin yks tyyppi jolla oli raskas taakka.
Tämä kuva otettiin ihan siksi, että miekkosen isoäiti 90v sanoi meidän lähtiessä reissuun että "tuokaa kivi tuliaiseksi"... Tätä kiveä ei sitten tuotu, mutta yks toinen tuotiin. ^^



Sitten oltiin matkalla paholaismuseoon, jossa ei valitettavasti saanut ottaa kuvia (tietenkään), ja matkalla nähtiin iso rakennus jota kehuskeltiin ihan pankin näköiseksi. Noh, pankkihan se oli. Hieno vai mitä!? Kuvaan ei mahtunut koko höskä, kun oli niin kapealla kadulla, ettei päästy kauemmaksi siitä. Mutta mielettömiä yksityiskohtia oli tässä, Kaunasin pankissa.


Tämmöistä muunmuassa oli meidän reissussa.
Enpä aivan turruta teitä tukkimalla blogiani yhdellä postauksella Liettuasta, joten kirjoittelen lisää reissusta ja laittelen kuviakin sitten myöhemmin. Tarkoitus olisi myös kättentöitä vähän saada taas esille. :D

Kiitos taas kovasti kun käväisit. Jätäthän kädenjäljen? <3

Tavataan taas pian. pikaisemmin.

love, Pia