Oliko vähän huippua! xD
Lauantaina parhaan ystäväni reissu tänne kaukaiseen hämeeseen estyi, eikä me päästykään livenä tapaamaan pitkästä aikaa.. se oli surullista. Ei me Akat kuitenkaan neuvottomina jääty harmittelemaan ja peukaloita pyörittelemään!
Mepä laitoimme koneemme asentoon, skypet päälle, ja tähtäsimme askartelujen kimppuun! Siinä sitä sitten 5½ tuntia vierähtikin klo 21-02:30! Ja oli kertakaikkiaan NIIN kivaa! Suosittelen erittäin lämpimästi muillekin etäisyydestä kärsiville askartelukavereille! Toimii myös silloin, jos joku osapuoli joutuu olemaan kotona vaikka sairastavia lapsukaisia hoitamassa ;)

Muutama korttikin tuona yönä syntyi. Tässä ensimmäinen niistä, puputyttö. Ajattelin antaa tän 2v täyttävälle kummitytölleni maaliskuussa, mutta koska hänen äitinsä nyt sattui tän jo näkemään, niin ehkä näperrän vielä yllärisemmän kortin maaliskuuksi. :)

Tämmöinen karkkimainen kortti kuitenkin tuli tästä, mun mielestä aika söötti.


Lumista maisemaa vasten intouduin tämän kuvaamaan.Tuommosta nättiä onnitteluteksti-nauhaa löytyi kokoelmista. :)Erään ystäväni (heh..) tekemästä joulukalenterista löytyi pussukallinen ihania karkki-koristeita, vähän niinkuin pieniä ranskanpastilleja. Ne sopi tähän ihan täydellisesti.Kuvan väritin, ylläriylläri, lemppareillani, akvarelliliiduilla. ^_^ Taustan leimasin kahdella eri distress-ink -sävyllä. Tässä en käyttänyt masking-leimausta, vaan ihan perinteisesti leikkasin tyttösen irti akvarellipaperista, ja kiinnitin taustan päälle.


Lisää kortteja tulee esille, kun olen ensin vähän oikeitakin juttuja (lue: koulutyöt) tehnyt.
Mukavaa Tiistaita, tai Keskiviikkoa.. tai mikä päivä sulla sitten just onkin kun tätä luet! :D

love, Pia