HuomHuom
Arvonta suoritettu! Jatkossa tähän postaukseen tulevat kommentit eivät voi enää voittaa. ;)

30.000 kävijän rajapyykin arvontapalkinnon on arvottu päätyvän AMALIA:lle
ONNEA AMALIA!

Parhaasta kommentista palkitsen vielä erikseen Miia:n, joka kommentoi mm. näin "Semmonen blogikirjoitus olis kiva, jossa avaisit yhden päiväsi meille sun faneille. Niinku tekstin ja kuvan avulla aamusta iltaan. Se vois olla tosi kiva!"
Vaikka Miia onkin ihan oikea ystäväni oikeessa elämässä eli IRL ;D , hän kuitenkin antoi niin mukaansatempaavan idean ja ehdotuksen blogiani varten, että aion sekä toteuttaa tuon hänen ehdotuksen, että kiittää häntä jollakin "piiperrys-mäisellä" tuotoksella.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kas, hyvät blogivieraani.
Katsahdin kävijälaskuriini.. ja havaitsin sen pyörivän varsin messevissä luvuissa.

30.000 on siis rapsahtamassa puhki. Aivan näinä hetkinä - mahdollisesti. ;-)
Avain blogini sisältöön on teillä. Käyttäkää sitä! :D


Askartelublogin pitämisessä on omat vaikeutensa - aina ei ehdi askarrella, ja esitellä tekemisiään. Silti on ihanaa huomata, että kun vihdoin saa jotakin näytille ja kirjoitettua, on aina joku joka tulee kurkkaamaan. Toisinaan teitä on hyvinkin paljon. Kiitos.



Blogin pitäminen on kuin portaita kulkisi.


Joskus portaat voivat olla pitkät ja kapeat

 

Joskus taas hyvin kiemuraiset..

 

Toisinaan portaat ovat turvalliset ja suojaisat,

 

Portaat voivat joskus päästä hieman sammaloitumaan,

 

...ja joskus ne johtavat paikkoihin joihin et välttämättä toivoisi päätyväsi,

 

Välillä portaille kertyy lunta, ja niiden kulkeminen hankaloituu, ne saattavat olla liukkaatkin.

 

Useimmiten blogin kirjoittaminen, ja pitäminen, on kuitenkin turvallista kuin juna-matkustaminen. Se on rauhallista ja varmaa kyytiä. Blogi jatkuu jatkumistaan kuin rautatien raiteet...

 

Minulle blogi on monesti avain erinäisiin kohteisiin. Kiitos teille jotka olette kävijälaskuriani rasittaneet. Hieno luku siintää silmissä! Iloitaan yhdessä.

 

Nyt, samalla kun kävijämäärä vierähtää suuriin lukuihin, odotellaan lähestyvää Helmikuuta, jolloin blogi täyttää 5v. Tuohon tosin on vielä hyvän aikaa, neljä kuukautta - mutta sitä odotellessa on mahdollisuus osallistua arvontaan. :)

Ei mitään suurellista - lukaise blogiani, kerro mulle mistä kategoriasta tai postauksesta tykkäät, olet inspiroitunut, innostunut, ihastunut -ehkä vihastunutkin? niin tai mistä tahtoisit ehkä lukea/kuulla/nähdä enemmänkin.
Antoisimmasta palautteesta teen parhaani kiittääkseni sen antajaa, ja kaikkien osallistuneiden kesken arvon jotakin ihanaa blogini teeman mukaisesti. ;)

Kiitos ihanat! Ja nyt osallistumaan - osallistuvat kommentit tähän postaukseen. :)

 

Love, Pia

 

ps. kuvat sxc.hu