Pahoittelen näiden lähihistorian sekä -tulevaisuuden korupostauksia, niissä on melkoisen sama kuvaus-studio ollut käytössä. Tein kesälomalla melko monta rannekorua ja sitten kuvasin niitä vaan pikaisesti parvekkeen pöydällä, jotta ei kuvaaminen unohtuisi kokonaan.

Lupaan että seuraavan korun, jonka teen, kuvaan jossakin paaaljon jännittävämmässä paikassa. ;)

Mulla oli vihreitä helmiä. ja lehtihelmiä. ja eräs vaiheessa oleva koru. Tällaista jälkeä synnytti tuollainen resepti:


Etummaisempi on vaijeriin koottu, hopeanvärisin metalliosin varustettu simppeli. Lituskaiset kellertävän vihreät helmet pääsivät vihdoin pois minigrip-pussistaan ja ihastuttamaan jotakuta, en tiedä vielä ketä. Ehkä mua!?


Tässä tuo kyseinen kaunokainen lähempää kuvattuna. Varsin yksinkertainen, mutta kiva.



Sitten tuossa ensimmäisessä kuvassa taka-alalla pilkottanut yksilö. Hän syntyi niin ikään vihreistä helmistä, mutta korupiikkit olivat tuo kokoava tekijä. Yläporattu lehtihelmi roikkuu pienenä riipusmaisena elementtinä lukon rinnalla.



Tässä korussa on melko vahvana osana tuollaiset hieman isommat lehtihelmet, ruotoporatuksi voisin vaikka tätä kutsua nyt, kun en keksi mikä parempi nimitys tollaselle lehtihelmelle on, jossa reikä menee lehden ruodon suuntaisesti. Tästä tuli kiva, tykkään suuresti.


Moisia askarteluja. Nyt oon aika tehokkaasti ja huolellisesti käyttänyt varastoihini kertyneitä helmilöitä. Niin suuri helmeilyinto on päällä, että taidan IntoAskassa tutkailla tauoillani hiukan helmijuttusia. Ja leimailutaivas on kans kalenteriin varattuna, jossa on tietenkin Helmitaivas mukana joten eiköhän sieltä vähän löydy jotain varaston täytettä! :D
<3

Kiitos.

Love, Pia