Tervehdys blogi-ihmiseni!
Opiskelu vei ajan, voimat ja mehut kevään ajalta - kuten varmasti olette blogini aktiivisuudesta pystyneet päättelemään. Ei silti hätää, kaikki on hyvin ja paljon olen kaikkea tehnyt. Ensimmäinen vuosi Ohjaustoimintaa on nyt takana JES!

Eilen vierailin Askartelu Amalian avajaisissa Espoossa. Syy vierailuuni ei ollut pelkästään avajaiset, vaan että teen perusprojektini Amalian Miran järjestämään Intohimona askartelu -tapahtumaan. Amalian sisustus, tai tarkemmin huoneasettelu jäi selvästikin alitajuntaani - ja tajusinkin tämän vasta aamulla kun "mööpelseeraamiseni" oli tullut jo valmiiksi!

Aluksi aioin vain vaihtaa lakanat sänkyyni, mutta lopulta päädyin siirtelemään huonekaluja pitkin lattiaa. Onnistuin pienessä huoneessa jopa kääntämään sänkynikin. Sängyn joka on tähän huoneeseen sen verran kookas että Isäni sanoi sitä kootessaan että sitä ei sitten ihan noin vain käännelläkään! Jaa ei vai? Se vaatii vaan riittävän sitkeän halun!

Kuvia;


Ovelta



Oven vierestä



Sängyltä, alhaalta



Sängyltä, ylhäältä



Huoneen jakokohdasta, hyllyjen takaa, ylhäältä

 

Mun makkarissa on iiiihanat vaaleansiniset tapetit! Edellisen asukkaan tekeleitä... mut onneks sain sisustettua oranssilla, niin ei sitten niin hirveesti hyppää toi baby-blue silmille! haha!

love, Pia