Vanhoja koulutöitä esittelen nyt.. Keramiikka I -kurssi oli tuossa vuoden vaihteessa ja kiva kurssi olikin, ja selvisin siitä kunnialla.

Tässä kuvia töistäni;


Ensimmäinen työ oli pintastruktuuri -harjoitus. Teimme neliskanttisen purkin jonka jokainen sivu kuvioitiin mitä mielenkiintoisemmin tekniikoin. Kaikkea sai käyttää. Nuo kuopat EIVÄT ole nenällä tehty, vaikka sitä vähän suunniteltiinkin ;)


Tässä toinen kuva samasta purkista, vähän eri sivua jossa on käytetty taas ties mitä välineitä. Värit purkkiin on rauta- ja kuparioksideilla tehty ja pinnassa on mattalasite.


Luonnonmuoto -tehtävä. "tuokaa ensi kerralla jokin luonnon muoto, joka ei siis ole ihmisen tekemää" Noh, Pia-tyttöhän tuo sitten KIVEN!!! Tälle kivelle sitten naurettiinkin koko kurssin ajan - oli meitä kivi-tyttöjä kuitenkin kolme, etten ollut ainoa. Heh.
Oikeanpuoleinen on siis kivi, jonka löysin metsästä. Ja vasen on keraaminen ontto kivi.


"kiven" kiehtovaa muotoa lähikuvana... ah mikä hieno pinta!


Esine, mukaillen luonnonmuotoa. Tehvänä oli käyttää jotakin tuossa aikaisemmassa työssä ollutta elementtiä. Minulle se oli pinta, sekä yksi suora reuna. Tein kaksi pientä purkkia, joille en tiennyt mitään käyttötarkoistusta.


Tässä purkit vähän paremmin esillä. Tuota purkkien pintastruktuuria oli aivan kiehtovan upeaa tehdä. Pinnassa kevyt rautaoksidikevyt sekä mattalasite. Sisäpuolella myös rautaoksidia ja kiiltävä kirkas lasite.


Lopulta keksin purkeille myös käyttötarkoituksen. :D


Love, Pia