Hiljaista blogielämää torjuakseni päätin jakaa tämän aamuisia ajatuksiani..

 

Yläkerrassa on joku kova poraamis-operaatio käynnissä, inhottavaa meteliä. Raumalla kahdessa kodissa oli jäätävä koko talon remontti. Tässä talossa ulkovuoriremontti ja putkiremontti oltiin juuri saatu päätökseen kun tänne muutin. Ihanaa. Nyt sitten yläkerran asunto oltiin myyty, ja uuden asukkaat remontoivat tietysti asuntoaan. Aikaisemmin ei mua ole häirinnyt, kun aika paljon olen kuitenkin koulussa näihin aikoihin, tänään en ole. Noh, ehkä menen sittenkin kouluun tänään. :)

Meillä olisi enää tämä ja huominen päivä koulua, Torstaina alkaa joululoma. Tänäänkin päivä on vain sellanen 2h15min Tietotyötä.. alkaen klo 14... joten ymmärtänette miksei oikein motivoi. Pakkasta kuitenkin 15-20 astetta, ja matkaa koululle 4-5km.. Oikeen muuta menoa ei tänään olis, että sen vuoksi ei oikeen jaksais lähteä. Koululla toki olis jouluruoka tarjolla..

Eilen sain kirjoiteltua kaikki joulukortit, mitä nyt olin saanut aikaiseksi. 28 korttia kokonaisuudessaan on tullut väsättyä. Vielä jäi muutama uupumaan. Viisi nyt ainakin on mielessä kenelle tarttis kortti vielä tehdä, kirjoittaa ja lähettää. Taidan niiden kanssa tyytyä perus-postimaksuun, en tänään ehdi hätäillä niiden kanssa.

Kortteja kirjoittaessa, kuoreen laittaessa ja postimerkkejä liimatessa tajusin, etten ollut yhtään korttia kuvannut... Niitä on kyllä niin paljon, että se olis blogivieraiden kiusaamista jos jokaisesta laittaisin kuvan. Ajattelin että jäljellä olevat, siis ne joita en vielä ole kirjottanut ja laittanut kuoreen, sekä ne joita en vielä ole edes tehnyt - voisin kuvata. Niin kortteja ei olisi blogi pullollaan ja lukijat jaksais katsoakin niitä... ja tulla kurkkimaan vielä ehkä joulun jälkeenkin.

Mukavaa joulunalus aikaa.. Muistakaa olla ihania ystävillenne! <3

Love, Pia