"Unohdin kotiavaimen sisälle!"

Onneksi mulla on kiltti ja avulias seinänaapuri. Hän etsi käsiinsä taloyhtiön henkilön, jolla on hallussaan yleisavain - ja minä pääsin kotiin.

Ja koska olen tällanen ikuisessa kiitollisuuden velassa elävä tyttö (kohde vain vaihtuu) halusin naapuriani sitten muistaa jollakin tavalla. (Säästin kuitenkin 20€ hänen avuliaisuudellaan, huoltoyhtiön velotus kun kuulemma on tuota luokkaa, per oven avaus..)

Tästä tuli melko jouluisa, mutta ei kolme kuukautta ennen joulua ole läheskään niin paha kuin yksi sen jälkeen. ;) Mielestäni.


Ensin lähdin märkähuovuttamaan styroks-sydämen päälle punaista villaa.
Kun olin suht tyytyväinen märkähuovutukseen, otin vähän ruskeaa villaa ja huovutusneulan. Tein ruskeasta pieniä kiemuroita sydämen pintaan.
Villaa kannattaa jo sormissa muotoilla nauhamaiseksi, ei tarvitse sitten niin työläästi neulata sitä. Kovin tiukkaa nauhaa villasta en silti suosittele sormissa muotoilemaan.
Kun ruskeat kiemurat on neulattu halutulla tavalla sydämeen, voi sinnetänne vielä ommella koristeeksi helmiä tai paljetteja. Itse ompelin ruskean kiemuran päälle kullan, ruskean ja keltaisen kimalteisia siemenhelmiä.


Mielestäni Sydän onnistui kivasti, ja siitä tuli söpö. Kiva pikkujoululahjaidea myös. Miksei toki ihan oikeanJoulun lahjakin.

love, Pia