Ystäväni Miian ja hänen miehensä kanssa menimme käymään lemmikkitarvike kaupassa, kun he perjantaina tulivat tänne suureen kaupunkiin asioille.

Löysinpä Elmerille siis aivan ihanan vihreän pallon jolle on tehty silmät, kädet ja jalat. Se on siis aivan selvästi sammakko. Arvelin että Elmeri saattaisi siitä tykätä kun kaikki riepotettavat ja pomppivat lelut on kivoja. Ja tässä on molemmat ominaisuudet vakiona!


Näin me sillä sitten leikittiin jonain päivänä, en muista enää minä päivänä kuvat on otettu - koska lelu on ollut ihan ykkönen tosta perjantaista lähtien. ^__^


Elmerille tyypilliseen tapaan, toinen silmä sai jo kyytiä ensitapaamisella, mutta se ei onneksi menoa haittaa. (nykyään sammakon näkö on jo täysin rappeutunut... sattuneista syistä)


Ja taas Emppu poseeraa kun näki kameran! Haha!!!


Sammakko lenteli sinne tänne!


Eikö ookkin mun koirani sulonen... :)


Lelu menee karkuun, sinne....


...ja lelu menee karkuun tänne! :D


Sitten on taas kivaa kun pitää suojella Sammakkoa ettei kukaan vaan varasta sitä, hurjista yrityksistä huolimatta!


Selvästikin tietää kumpi voitti. Minä, ja Sammakko lensi eteiseen jotta Elmeri voi sen sieltä ylpeästi kantaa taas takaisin!


Sammakko saa kyllä kovaa kyytiä Elmerin käsittelyssä!


Ja taas revitään kilpaa.... Kumpi voitti?


No lelu päätyi eteiseen,  mitä siitä voi päätellä. Elmeri taisi nähdä leikkinsä keskeyttäjän... Joku ukkeli tulee aina hänelle jotain huutelemaan.


Tässä ihan yleisin leikkimis asento, lelu tassuissa, hampaat lelussa ja Peppu pystyssä! Hihi!


Elmerin posket menee ihan kasaan kun se puree oikeen kovasti. Söpö!


Elmeri ISTU!
Paikka, EI OTA!

Elmeri, OLE HYVÄ!

KIMPPUUUUUUUN!!!!

Näin kivaa meillä on kun yhdessä leikitään, aika usein Elmeri kyllä leikkii yksikseen. Joten sitten se onkin oikein super-kivaa kun minä leikin hänen kanssaan.
Parhaillaan Elmeri kiertelee mua levottomana ja odottaa aamu kävelylle lähtöä. Eiköhän odotus tuotapikaa palkita!

Love, Pia