Joulukorttien askartelun jälkeen kortteilu into oli pitkään kadoksissa. Sitten sovimme taas ystäväni Miian kanssa askartelu päivän ja johan kortteja syntyi.

Nyt onkin esiteltävänä sekä tuon askartelupäivän tuotokset, että jälkimmäisen - meillä tapahtuneen askartelupäivän kortit.

Miian luona askarrellessa, ensimmäisestä kortista tuli tämän näköinen:

Ystävänpäivää silmällä pitäen.

Sitten syntyi kejukaismaailmaa..


Ehkä vähän levoton, enpä tiedä. Voin lähettää sen jollekin keijuista ja käsintehdyistä korteista pitävälle postcrossarille.

Kokeilin muutamia leimasimiani joista en aikaisemmin ollut kortin korttia tehnyt, ystävänpäivä kortin tee-aiheiset leimat olivat yksiä niistä. Ja tässä nämä tähdet:

Graafisempia muotoja tässä... no ainakin vähän. Tästä värimaailmasta tykkään itse tosi paljon, mun lempparivärit.

Aikaisemmin esittelemäni Äitini syntymäpäivä kortti nallen kuvalla syntyi myös tuolloin Miian luona askarrellessa. Siitä kuva vielä tässä.

 

Kokeilin myös jotain ihan uutta, taskullinen kortti:

Tästä myös vähän ekstrakuvia;


Muuten en oikeen tiedä mitä mieltä tästä kortista olisin, mutta toi tasku-juttu oli ihan kiva tehdä. Joskus ehkä teen vielä nätimmänkin taskun.

Nyt meinaa tulla niin pitkä postaus, että jätän osan korteista vielä esittelemättä. Tässä oli nyt ne kortit jotka syntyivät Miian luona askarrellessa. Meillä askartelemani kortit esittelen vielä myöhemmin, toisessa postauksessa.

-Pia