2168197.jpg

Tänä vuonna meidän pikkuinen joulukuusi on tällainen.
Olin elämäni ihkaensimmäisen kuusenhaku reissun tekemässä metsässä. Ihan itse omin käsin etsin ja sahasin ja kannoin kotiin. Luvallisesti, kämppikseni suvun metsästä.

Tänä vuonna sain kuusen alle myös oikean kuusenalusmaton. Tuollainen pitää olla, sitten on hyvä. Kämppis laittoi kynttilät, se on miehen homma! ;) Ja koska mä en tykkää laittaa kynttilöitä, se on inhottavinta kaikista. Minä sitten koristelin.
Ensi vuodeksi pitää tehdä itse lisää kuusen koristeita. Tässäkin kuusessa on suurin osa itse tekemiäni, tai ainakin lisäkoristelemia. Esimerkiksi pallot on kaupasta ostettuja, mutta itse kimalleliiman ja hörpäkkeiden kanssa tein niistä vieläkin kivampia.

Rakas Joulupukki;
Jos vielä ei ole liian myöhäistä esittää joulutoivomuksia, toivoisin kovasti seuraavia asioita:
-Toivoisin että Äitini olo helpottuisi, ettei jalkoja särkisi niin paljon, että väsymys ja väsyneisyys helpottaisi ja ettei lääkkeen ottoa varten tarvitsisi ottaa lääkettä. Kiitos.
-Toivoisin että Isäni pääsisi pian varpaidensa ja polviensa kanssa leikkaukseen, jotta isä voisi taas käydä pelaamassa jääkiekkoa ja kesälläkin on se kiekkogolfin SM-kisa johon pitäisi päästä. Kiitos.
-Toivoisin että Veljeni kylpyhuoneremontti sujuisi hyvin ja edullisesti, ilman vastoinkäymisiä. Ja lisäksi että hänellä olisi enemmän yhteistä aikaa tyttöystävänsä kanssa. Kiitos.
-Omalle rakkaalleni toivoisin, että me kumpikin oltaisiin aina kivampia toisillemme emmekä riitelisi pikkujutuista, enemmän jaksamista arkisiin askareisiin ja yhteistä mukavaa aikaa. Kiitos
-Toivoisin myös sellaista kätevää laatikkoa jossa voisin säilyttää postikortit. Sellaisen josta olisi helppo selata eri aiheisia kortteja ja löytäisin kullekin postcrossarille helposti sopivimman kortin. Kiitos.

-Pia