Nyt oli jo aikakin siirtää selaimen suosikit kansiosta ihanat blogit tänne oman blogin laatikkoon - josta te muutkin pääsette ihastelemaan mm. upeita kortteja ja käsitöitä.
Löytyy siis uusia "tulokkaita" muiden kivojen blogien listasta sivun alareunasta. Käy ihmeessä kurkkaamassa.

Ja nappilaatikosta löytyy nappi äitini Tarkun blogiin. Nappi on mun tekemä, tein viime yönä. Tein Äitille vähän niinkun etukäteis joululahjaksi kolme erilaista bloginappia, ne löytyy Tarkun blogista alimmasta laatikosta. Käythän tutkimassa ne, ja ottamassa lempparisi mukaasi. Olin luvannut äitille jo kauan sitten tekeväni jonkinlaisen napin hänen blogiinsa. En kyllä tiedä vielä edes mitä mieltä äiti näistä kolmesta on mutta siellä ne nyt on, myös sun saatavilla.

Olen alkanut jo odottaa joulua aika kivasti. Kuten varmaan vaihtuneesta sivupohjastakin voi havaita. Eilen laitettiin parvekkeelle ulkovalo, sellanen roikkuva häristin. Siitä on monta lamppua palanut, pitää siis ostaa uusia ettei näytä niin rikkonaiselta. Tekis mieli laittaa muitakin valoja, muihinkin ikkunoihin, tiedä vaikka tänään laittais.
Täällä meidän slummilassa on monessa ikkunassa ja monella parvekkeella kivoja valoja. Ei yhtään enää onneksi sellasia kamalia valo letkuja kun esim 2 tai 4 vuotta sitten joka ikkunassa oli. Pitää ottaa kuvia vaikka illalla ja laittaa tänne vähän joulutunnelman tuojaksi.

Eilen vein Ihanalle Ystävälleni Miialle 13 pikkupakettia helpottamaan joulunodotuksen jännitystä. Itsellekin tulee tosi kiva olo kun voi ilahduttaa toista noin hauskalla tavalla. Ja kiva ajatella jokapäivä kulloisenkin paketin sisältöä ja miettiä mitä Miia mahtaa siitä pitää.. Hihiii...

Tulispa taas lunta!

-Pia