Kyllä onkin sitten aikaa kun olen 3D-tekniikalla tehnyt korttia tai ylipäätään koko tekniikkaa ajatellut. Siitä kun en ikinä ole oppinut hurjankovasti pitämään saati hurahtamaan siihen totaalisesti.

Olen jo jonkun aikaa sitten aloittanut yhden kuvan leikkaamisen ihan siinä mielessä että siitä tulee kortti isoveljeni tyttöystävälle. No eilen sitten kun ajattelin että tekisin hänelle kortin, muistin että olen tota kuvaa aloittanut. Eikä se nyt niin hankala ollutkaan leikata kuin mitä muistelin.

Tykkäsin itsekin tosta kuvasta kovasti. Ja lopullisesta kortista tuli tosi kiva. Saajakin kovasti oli tykännyt kun tänään jo Itellooni oli sen hänelle vienyt. Kuoreen laitoin mukaan itsetekemäni kallo-rintaneulan. Kuvaa en tajunnut siitä ottaa, mutta näemme sunnuntaina, ehkä saan sen vielä kuvata. Hihii....

2157280.jpg 
Tää kortti on tämmönen gootti-keiju. Tykkään ihan hirveesti, vaikken henk. koht. milläänlailla gootti olekaan.. no ei ole kyllä saajakaan erityisemmin, mutta tiedän hänen tykkäävän tällasista. No tää korttihan oli sitten ihan pakko kuvata kynttilän kajossa.

2157281.jpg
Otin mä siitä parempiakin kuvia. Tässä ihan edestä, näkyy vähän paremmin millanen kuva varsinaisesti on.

2157282.jpg
Tässä vielä näkyviin toi 3D-mäisyys. Ja kynttilä taustalla tunnelmanluojana.

-Pia