Juuri viime postauksen lopussa vielä toivoin että tulispa taas lunta ja eilen illalla jo oli maassa jotain ohutta valkoista. Tänä aamuna vielä enemmän.

Oli ihana yllätys mennä Elmerin kanssa aamulenkille kun taivaalta silloin vielä putoili isoja hiutaleita. Taitaa kyllä taittua vesisateeksi tuo lumentulo, mutta ainakin aamulenkki saatiin mukavasti narisuttaa lunta jalkojemme alla.

Loikkasin ihan vaan parvekkeelta ottamaan pari kuvaa kun tultiin takaisin. Kun harvemmin tulee otettua kameraa lenkille mukaan. Pitäis kyllä, niin sais Empustakin ulkoilu kuvia tänne blogiin.

2128759.jpg

2128760.jpg

Vielä aika hämärää kahdeksan jälkeen on. Taitaa olla vielä yhdeksänkin jälkeen, pitää seurata tilannetta. Nurmikko paistaa aika paljon lumen läpi kun lunta vain sentin verran on. Ja tietysti kun korkealta ottaa kuvan niin paremmin näkyykin se nurmikko sieltä.

Ihanan hiljaista on aamulla. En olekaan pariin viikkoon ollut näin aikaisin hereillä. En tiedä mistä johtuu, mutta heräsin tänään kuuden jälkeen ja heti alkoi kaikki joululahja jutut pyöriä mielessä. Piti sitten nousta ja kirjoittaa ylös mitä mielessä pyöri. Käyn hankkimassa hiukan tarveaineita niin saan tehdä vielä muutaman pienen lahjan rakkaille ihmisilleni.

Oikein kivaa Maanantaita teille kivat blogikyläilijät. Toivottavasti teillä on yhtä ihana aamu ollut kuin mulla, on tää niin harvinaista herkkua.

-Pia