Onhan se vähän outoa tehdä kukkahelmistä rannekoruja näin marraskuun alussa, mutta minkäs sille mahtaa kun inspis iskee, silloin on tehtävä.
Musta on kiva tehdä koruja niin että lähtee penkomaan vaan minkälaisia helmiä löytyy ja niistä sitten kasata jotain nättiä - tai ainakin yrittää. En oo kuin kerran ostanut helmiä yhteen tiettyyn koruun. Sama kuin korttiaskarteluissa ja melkein missä vain, hauskempi katsoa mitä löytyy ja mitä niistä syntyy.

Tässä pari tällasta kahdella koruvaijerilla tehtyä rannekorua.

2040007.jpg


2040008.jpg
Kukkaset on halkaisijaltaan 14mm eli aika isoja. Noi huurrelasihelmet on 12mm kokoisia. Mustaa koruvaijeria, antiikkimessinkisiä lukitushelmiä ja aivan ihana sydänlukko joka on Taitotaivaasta.

2040009.jpg

2040010.jpg
Tässä vihreässä versiossa kukkaset on samaa kokoa kuin kirkkaatkin. Pienet sileät lasihelmet on pituudeltaan 8mm. Tässä  on vihreää koruvaijeria ja samoja lukitushelmiä. Sydänlukko on myös samanlainen.

Tykästyin tähän kahden vaijerin tekniikkaan niin että ajattelin kokeilla erilaista maailmaa. Sininen on mun ällötysväri - eli väri josta en ole pitkään aikaan pitänyt lainkaan. Taas siis toivon jonkun himoitsevan tätä korua puolestani.

2040013.jpg

2040016.jpg
Tähän käytin myös mustaa koruvaijeria ja samoja lukitushelmiä sekä sydänlukkoa. Isommat sileät lasihelmet on 15mm pitkiä ja 10mm leveitä. Pienet kuutionmalliset lasihelmet on vain 3mm:n kokoisia.

Sitten tein vielä löydön helmilaatikosta. Niistä syntyi tämmönen kahden vaijerin koru.

2040018.jpg

2040019.jpg
Joo nää kaks ekaa kuvaa näyttää samoilta, mutta ei ne oo. Ekassa tarkennus on takana, helmissä. Ja toisessa tarkennut on edessä, lukossa.

2040020.jpg
Tässä vielä lähikuva sydänlukosta. Tässä korussa on siis tollanen perusharmaa koruvaijeri ja niitä samoja antiikkimessinkisiä lukitushelmiä. Sydänlukko on tollanen kirkkaampi versio, Taitotaivaasta sekin.
Pienet kukkasen malliset helmet on halkaisijaltaan 6mm ja sileät biconehelmet 6mm.

Tollasia ranteen koristajia syntyi siis tänään aamupäivällä. Taisin vähän koukahtaa tohon kahden vaijerin tekniikkaan. ;) Hihii!

-Pia