Ihanaa, innostuin eilen illalla tutkimaan helmilaatikkoani ja mitä kaikkia ihania siellä olikaan. Jotenkin oli varmaan sellanen luova olo kun sain tehtyäkin ihania koruja. Sama olo jatkui tänä aamuna kun heräsin, koska eilen illalla jätin työpöydälle helmet leviäksi, siitä oli ihanan helppo jatkaa aamulla.
Nyt laitan monta kuvaa eilisestä helmistelystä. Tein tällasen punaisen setin, kaula- ja rannekoru.

2039799.jpg
Rannekoru keskellä, kaulakoru ympärillä. Särölasihelmiä ja kierteisiä pitkiä putkihelmiä.

2039790.jpg
Melkein sama kuva näköjään, mutta tässä näkyy ihana suuri millefiori sydän.

2039797.jpg
Tässä vähän paremmassa valossa rannekoru, ja taas ympärillä kaulakorua.

2039784.jpg
Tässä näkyy ihan perusasennossa kaulakoru. Tuo millefiori sydän on ihanat 20mm korkea ja sen paksuus on 10mm. Mulla on ollut noita kaksi vaikka kuinka kauan ja nyt toinen niistä kuului tähän koruun.

2039794.jpg
Lähikuvassa sydän, paremmassa valossa myös. Mun mielestä millefiorihelmet on hienoja, liian vähän osaan niitä käyttää. Varmaan siksi kun koittaa säästää niitä niiden hinnan vuoksi...

2039803.jpg
Ja näin vielä sitten setin mollemat osat. Voi kun keksisin vielä nimiä koruilleni, olisi helpompi pitää kuvakansiotakin koneella järjestyksessä. ;)

Uskoisin että suurin vaikutus helmi innostukseen on theBeadSmith travelers bead board, jonka ostin tampereelta vkon43 viikonloppuna. Oon aiemminkin sellasta katsonut mutta miten muistin että sen hinta olisi hirmuisen kallis, nyt sain sen alle 7€:lla ja onneksi ostin sen. Heti oli helpompi suunnitella korua, eikä helmet pyöri pöydällä ja putoile lattialle. Oli paljon nautinnollisempaa helmeillä kun ei tarvinnut koko ajan purkaa kun ei jako sovikaan tms. Jihuuuu!
Nyt onkin syntynyt monta korua, joista laitan kuvia tänne pikkuhiljaa tän päivän aikana.

-Pia