Nyt olen kyllä katsellut sitä limenvihreää sivupohjaa aika kauan, joten tahdoin jotain vähän vähemmän pirteää.
Tuuliviiriltä löytyi siihen tarkoitukseen mielestäni oikein kiva kirjapohja.

Teidän pitää nyt jonkun aikaa tyytyä lukemaan vaan mun juttuja, kuvia puuttuu kun en ole vielä tälle koneelle siirtänyt kuvia.. mielestäni me otettiin varmuuskopiot ulkoiselle kiintolevylle ennen koneen huoltoon lähettämistä. Vaikka aikeisemminkaan ei ole mitään kadonnut koneelta sen ollessa huollossa. Joten periaatteessa saisin kyllä kuvia varmasti laitettua koneelle mutta emmää jaksa nytte.

Taidan tästä lähteä hakemaan rannekelloni, jonka vein eilen korjattavaksi kun siitä on sellanen tappi putoillut omia aikojaan ja sitten koko kello irtoaa kädestä.
Laitan huomista varten kaikki tarvittavat valmiiksi niin pääsen sitten lähtemään blogitapaamiseen vähän kuin lennosta. :)

Olen muuten tehnyt jonkin verran koruja tässä koneettomuuden aikana ja jonkun kortinkin. Tikkuaskeja on myös tulossa näytille. Kunhan saan kaikki vieläpä kuvattua.

Eilen haettiin kotiin meidän ihana punainen taulu. Se on julisteesta tehty. Aivan ihana. Varmaan kuva löytyy kun googlettaa "lost in motion" Ihaninta siinä on kun punaiset osat kiiltävät ja muut osat ei. Kuva on kehystetty viiden sentin levyisellä mustalla simppelillä kehyksellä. Iiiihana.. (mut kallis..)

Ihanaa kun voi taas kirjotella tänne. :)
-Pia