Vitsit että voikin välillä tuntua vaikealta toi Ruotsin kieli. Ollaan nimittäin tuon avomiehen/poikaystävän kanssa käyty ruotsin kurssilla vähän kehittämässä meidän heikkoa kielitaitoa. Mun on selvästikin kuitenkin heikompi. :(
Nyt sitten yritin keksiä otsikon ruotsin kielellä, kun olin eilen
Miian luona askartelemassa kevyet 6½ tuntia. Kun tuli tehtyä siis kolme joulukorttia.

Siitä siis otsikko; Muutama joulukortti.

Oli ihan sika kivaa taas nähdä miia kaikkien askartelukamojen seassa. Hihii. Otin vaan ihan törkeän paljon liikaa tavaraa mukaan. Päätinkin että ens kertaa varten otan vaikka 3-5 eri leimakuvaa, jotka oon värittänyt valmiiksi -ettei tarvi värejä kantaa mukana. Mietin hiukan värimaailmaa valmiiksi ja valkkaan korttipohjat, paperit ja nauhat sen mukaan. Niin ei pitäis tarvita kahta laatikollista tavaraa. :)

Mutta tällaset siis syntyi eilen:

2022967.jpg
Nalle kirjekuori kainalossaan. Tällanen punainen.. Loppujen lopuksi toi nauhan räpeltäminen näyttää ihan kivalta, tekovaiheessa tuntui aika naurettavalta härpäkkeeltä. Nallen väritin promarkereilla.

2022968.jpg
Nalle paketti sylissään. Ihan ekan kerran ompelin korttiin. En ihan tyytyväinen tohon kuvioon ole, lanka ei mee niin nätisti kuin pitäis. Mutta kokeilen jotain toista niin ehkä sit oon tyytyväisempi. Itse tykkään noista lumihiutaleista.

2022969.jpg
Pikkujouluneiti. Ainakin toi kuva näyttää musta siltä että tästä oli pakko tulla tämmönen glitterin makuinen pikkujoulukortti. Hihii. Nauha tuotti kauheita ongelmia, se on niin kankainen etten meinannut saada niittejä läpi, lopulta laitoin sen teipillä. Nappi päälle ja siitä tuli nätti. :)

2022972.jpg
Tässä kuva lähempää, oon aika tyytyväinen tähän. Oli ihana värittää jotain näin vähätöistä, tääkin on promarkereilla väritetty.

2022974.jpg
Ihan pakko oli ottaa lähikuva tästä kimalteisesta "X-mas" -tekstistä. Harmitti ensin kun ei tarra-arkissa ollut väliviivaa, mutta huomasin että toi pieni sydän sopii oikein kivasti tähän.
Että sori vaan miia, tykkään tästä niin paljon ettet tule saamaan tätä. Ainakaan ton sydämen takia. ;) Lällislää.

Tommossi täl kertta. Katotaa taas.

-Pia