Oon askarrellut kortteja tänään ja vähän värittänyt leimakuviakin.

Laitan yhden viikko sitten bella-leimakuvasta tehdyn kortin joka on ihan simppeli
1996194.jpg
Tää on promarkereilla väritetty, enkä yhtään tiedä miten tää ois kuulunu värittää, esim toi moottoripyörän keskiosa. No toi on ainakin tollanen nyt. en laittanut mitään krumeluureja. Vähän yritinkin tehdä tän tosi simppeliksi ja taisin aika hyvin onnistua.

Sitten teinkin siitä jo esittelemästäni (ihanasti onnistuneesta.. kiitos myös kehuista. ) tyttö ja koira -kuvasta. Voiko joku muuten kertoa mikä tuo leimasin on?!
1998987.jpg
Omasta mielestäni tässä kortissa näkyy mennyt blogitapaaminen, oon yrittänyt ihan tarkotuksellakin kokeilla uusia juttuja. Ainakin ton kiemuranauhan kiinnityksen opin tai kopioin Maissilta. Eli käytin niittejä, siis niittikoneen niittejä. (naittaja, ainakin täälläpäin. heh) Ja samoin noihin nappeihin tajusin laittaa Maissin kortteja katseltuani, tollasen nauhan. Musta ne on tosi kivoja noin.
Jotenkin tämä kortti näyttää luonnossa hienommalta mutta tollaselta nyt kuvassa.

Sitten tein vielä yhden kortin mutta se mun pitää laittaa toiseen postaukseen koska osallistuin ekan kerran JehkotarCardChallengeen.

Mutta näytän yhden kuivapastellivärityksen tässä vielä. Otin siitä kaksi kuvaa. Ekassa se on ihan vaan värittettynä ja toisessa oon suihkuttanut sitä hiuslakkaa päälle.
1998976.jpg

1998981.jpg

Ei siinä suurta eroa ole mutta musta ton lakan jälkeen ääriviivat näkyy selkeämmin ja toi lumi näyttää paremmalta.
Väritykseen en oo lainkaan niin tyytyväinen kuin tyttöön ja koiraan. ehkä en muistellut riittävästä Tintin ohjeita. Mutta ehkä seuraava sitten. :)

-Pia