Mulla on ollut TODELLA pitkään kovia vaikeuksia työpisteen kanssa kun en vaan ole saanut sopimaan tavaroita niin kuin tahtoisin..
Kesäloman lopulla Ikeassa käydessä keksin jonkin sortin ratkaisua tähän tilaan. Ehkä kuvat kertoo enemmän.

1928053.jpg

1928057.jpg
Ensin pari kuvaa vanhasta tilanteesta... ja tätä tilannetta edeltää monen monta erilaista järjestelyä ja muuta vastaavaa. Tossa hyllyllä näkyy miten paljon kaikkia irto tilpehöörejä lojuu sikin sokin enkä mitään löydä. Oikeassa reunassa taas on SmartBox kasani jossa jokaisessa laatikossa on sitten jo hiukan yritetysti järjestyksessä erinäisiä tarvikkeita. 8litran laatikoita on kokonaisuudessaan 12kpl plus muutama 2litran laatikkoa. Pienemmät on vasemmalla puolella rullakossa.

1928063.jpg 
Tässä sitte uudempaa versiota. Pöydän maalasin, eli ihan sama pöytä on kysessä. Hyllyn korvasin Ikean kivoilla kiskoilla jotka on kai tarkoitettu keittiöön ruokailuvälineiden säilytykseen mutta musta toi oli just kun tehty askartelijalle. Oikealla puolella näkyy laatikosto joka on Ikeasta, maalasin laatikon päät oranssilla niin se sopii pöytäni väreihin kuin nakki silmään! Ja SmartBoxeille rakennettiin tollanen kiskohylly. Kaksi laatikkoa päälekkäin on musta vielä aika inhimillinen. Tossa vasemmassa reunassa näkyy vanha varastohylly johon ostin Ikeasta tollasen pikkulipaston vai mikskä tota sanois. Se ois tarkotus maalata vielä samoilla väreillä mutta se saa nyt odottaa. Siellä on nyt ylimmissä laatikoissa kyniä jotka aiemmin oli pysty purkeissa pitkin pöytää.

1928061.jpg

1928059.jpg
Tässä näitä purkkeja noilla kiskoilla. Ylemmässä kuvassa roikkuu kaks tollasta kolmen pikkulaatikon tornia, ne ei ole Ikeasta vaan Vapaavalinnasta, mielestäni Taava:lla oli blogissaan joskus kuva vastaavista... ellen ihan väärin muista.

Tämmöstä. Oli kyllä pitkä aika taukoa askarteluista, mutta kun sain tän kuntoon oon taas muutamia kortteja tehnyt. Niistä sitten kun ehdin.

Ihanii Syksyisii Iltoij Teill Kaikill!!! ;) Hihii...

-Pia