En olekaan esitellyt teille uusinta keijuani. Mun ihana keijuperheeni kasvaa, tämä uusin on kyllä jo asunut meillä jonkun aikaa. Oisko siitä jo melkein vuosikin jopa.. En muista mitkä markkinat ne oli joilta löysin. Eräs nainen oli tehnyt savesta aivan ihania haltijatonttuja, hiippamyssyt päässä tottakai. Ja koska ihastuin niihin tonttuihin, halusin sellaisen ja onneksi tämä nainen oli sitten tehnyt myös keijuversioita näistä tontuistaan. Eli tämä on Haltijatonttu-keiju! En muista miten hienosti hän oli värikoodin keksinyt kaikille, mutta jos en kovasti valehtele niin vihreä tarkoitti metsätonttua tai vastaavaa. Keijut kuulemma voivat olla minkä värisiä vain mutta valkkasin siis vihreän.

Laitan kaksi kuvaa tästä, tämä nukkuu kivellä joka on keijuvitriinissäni. Olen haaveillut "sisustavani" keijulle jonkun "roombox" maisen paikan jossa asuisivat... ainakin osa.. Mutta tässä nyt tämä haltijatonttu-keiju:

1881553.jpg

1881551.jpg

Oli pakko valita keiju joka nukkuu, ja jolla on myssy silmillä! Aivan ihana, vai mitä. Onneksi maailmassa on monenlaisia keijuja. Jo mun kokoelmassa on hyvin erityylisiä.

Nyt saunaan rentoutumaan pois viikon töistä.

-Pia