Nyt on sitten Raumallekin järjestetty mahdollisuus harrastaa kiekkogolfia, frisbee golfia tai miksi kukakin sitä sitten sanoo. Mää sanon kiekkogolf! Rata on puolikas, eli yhdeksän väylää. Korit sijaitsevat Otalahdessa uimarannan, makiksen ja Pursikasinon läheisyydessä. Väylät ovat käsittääkseni melko lyhyitä "totuttuun" pituuteen. Itse, kun en ole mikään hyvä heittäjä, heitin parhaimmillani kolmella koriin! Huonoimmillaan seitsemällä - että ei ole pahoja. Meillä meni kahteen pekkaan tunti heittäessä koko rata niin että molemmilla oli kaksi kiekkoa. Oikein kiva paikka ulkoilla ja mukavalla tavalla kaiken lisäksi.

Oltiin ihan ekan kerran tutkimassa rataa 6.9. vanhempieni kanssa kun iskä on tosi kokenut jo kiekkogolfin parissa. Ei kuitenkaan käsittääkseni mikään huippuheittäjä, mutta kyllä siitä lajista jotain tietää kun on kymmenen vuotta harrastanut. :)

1916731.jpg
Tässä mää teen avausheittoa kolmosväylällä. Tukijalka mukana... Niinku muka ois joku Pro!

1916728.jpg
Tässä Ukkelini tekee jotain väliheittoa samalla kolmosväylällä. Tiedä sit mitä tässä yritti kun tonne heitti...

1916732.jpg
Sitten ollaankin jo Merskan tanssilavan rannassa, kutosväylä työn alla. Mulla on selvästikin mennyt ohi heitto ja palaan takaspäin. Kun Tii-paikka (vai mikä seo?) on tuolla suunnassa johon siis tähtään. Terävimmät silmät erottaa mun keltasen kiekon tossa vähän matkan päässä kädestä, niin että ruskea puunrunko on käden ja kiekon välissä. Nääks?

1916730.jpg
Sitten mää koitan saada kiskaistua sen kiekon tonne kauimman puunrungon edessä näkyvään koriin. Tässä Kasiväylällä mulla meni eniten heittoja kun olen huono heittämään pitkää matkaa. Ja se tukijalka.. vai oisko se tasapaino jalka?

1916726.jpg
Ukkelini samalla väylällä, eli kasilla. Jostain syystä se onnistui saamaan kiekkonsa uimarannan hiekoille. Heh. No olen määki siinä onnistunu - kunha koitin leveillä. Heh. Tässä näkyy hienosti Rauman meri ja joku möksä vastarannalla. Tämä kyseinen ranta on muuten juuri se jolla moni Suomalainen vielä edellisjuhannuksena sai tanssahdella musiikin tahdissa.... ei saa enää! :(

Meillä oli ihan kiva sunnuntai tuolla, kengät vaan kastui kun pitkä ruoho oli ihan märkää. Oltiin viime viikon torstainakin vielä heittämässä mutta sen jälkeen ei olla oltu. Kiirettä ja väsymystä ollut.

-Pia