Tänään on ollut kiva päivä. Äiti ja Isä soittivat meidän ovikelloa jo kymmenen aikaan, toivomustani noudatettiin hihi. Käytiin siinä melkeistä heti Äitin kanssa Elmeriä ulkoiluttamassa kun en ollut saanut vielä aikaiseksi viedä karvaturria ulos itse. Siinä sitten kahvia keiteltiin ja suklaakieli-keksejä maiskuteltiin.

Kahvien jälkeen (kun minäkin olin saanut kuppini tyhjäksi) lähdettiin Kalatorille maalaismarkkinoille. Äiti löysi koivulla ja sipulinkuorilla värjättyjä lampaanvillalankoja ja jollakin ennennäkemättömällään kirjoneuleella neulotut lapaset. Minä puolestani vihdoin ostin Käsintehtyjä ihania lasihelmiä, otan niistä kuvat vielä ja tekijän tiedot tarkemmin, nyt en muista kuin että tekijän etunimi on Viivi ja hän on lasiartesaani. Ostin 3 paria irtohelmiä ja kaksi hiuslenkkiä joissa kummassakin on kaksi lasihelmeä. IIIIIHANIA! Miehet kävivät tällä aikaa Vanhanrauman Hotellilla nauttimassa "virvokkeita" :)

Suunnattiin torin suuntaan ja varattiin silakkapihvinpaistajamieheltä (onko toi yhdyssana?) kahdeksan silakkapihviä ja sillä aikaa vierailtiin Taitotaivaassa. Minä en ostanut mitään kun oon kert "luvannut" taas olevani ostamatta askartelutarviketta ainakaan ennen Tampereen kädentaitoja! ;) Anteeksi Annikki! Varmasti kuitenkin vierailen kaupassasi tämän tästä jälleen. :)

Kun oltiin silakkapihvit syöty, ostettiin kahvit - minulle teetä - ja omenahilloiset munkit! Rasti seinään - Mää söin munkkia! Katsotaan kauanko kestää ennenkun taas tartun Munkkiin! :) Niin näiden herkuttelujen jälkeen suunnattiin nenämme Otalahteen Rauman uudelle Kiekkogolf radan puolikkaalle. Puolikas siksi että se on 9väyläinen kun normaalisti ovat 18väyläisiä. Iskälle vihjasin jo torstaina että voisi ottaa kiekkokassinsa mukaan niin pääsee kokeilemaan keskeneräistä rataa. Kyllä ihan kivalta pikkuradalta vaikutti mutta kyllä siellä tällaset "konkarit" saivat päitään pudistella. Ensinnäkin korit oli liian alhaalla ja yksikin Tiin numerolappu oli ruuvattu ja kairattu elävään mäntyyn, joka on tällasen maailmanpelastajan mielestä melkoisen tökerö juttu.

Sieltä sitten lähdettiin kaupassa käymään ja ostettiin ruoka-aineksia, karkkia ja mää ostin yhden SilverStar Mojito!!!!! -lonkeron, yhden tavallisen SilverStar lonkeron ja yhden Otto mustikan! Mojitosta on tullut mun ihan rakkain lonkero ystävä heti Sinebrychoffin lonkeron jälkeen! Tultiin meille -siis kotiin, ja tehtiin spagettikastiketta ja sitä spagettia. Syötiin ja alettiin keittää Kahvia! Ylläri!

Kyllä me sitten saatiin tartuttua Aliakseenkin. Se oli kivaa, lautapeliversiota meillä ei omana ole mutta onneksi edes "taskuversio". Sitten Äitin ja Isän kotiintulo aika alkoi koittaa ja me otettiin Elmeri hihnan toiseenpäähän ja mentiin hakemaan heidän autosta vielä isän kiekkokokoelmasta pari kiekkoa lainaan että saadaan kokeilla jos innostutaan enemmänkin.

Ihana Lauantai oli, nyt katselen BigBrotheria toisella silmällä ja kuuntelen heidän höpinöitään. Kasasin kaksi Ikean laatikosto juttua jotka ostin sillon eräänä maanantaina. Niistä tulee kyllä kuvaa kunhan uusi työskentely pisteeni on valmiimpi.

Hauskaa miten ootte kaikki olleet ihmettelemässä mun Haltijatonttu-Keijua! Toivottavasti seuraava keijuasukkini on selvemmin hahmotettavissa kuvastakin. Nähdään!

-Pia