Nyt koitan nopeesti kirjottaa kun näyttö on koko päivän väpätellyt ja nyt jostain syystä se ei väpätä. Voi taas minä hetkenä hyvänsä alkaa.. Hemmetin ärsyttävää.

Niitä kortteja lupasin esitellä kun on tullut taas askarreltua kun se työpiste oon uudistettu. (tuunattu - yöks...)

1934286.jpg
PennyBlack kissa nauttimassa syysilloista. Ja toi on tarra ettei kukaan kuvittele mun osaavan värittää noin hyvin. Hähää.

1934290.jpg
Helsingistä ostin leimasimen sillon heinäkuun 19. päivänä kun oltiin vähän käymässä Iron Maidenia kattomassa ja teemaan sopien (Not!) askartelukaupassa.. Tällanen hiirulaiskortti siitä syntyi.

1934288.jpg
Ja tässä tämmönen toisenlainen onnittelu hiirileimalla! Tähän on myös eksynyt kohojauhetettu 30-luku. Jos vaikka joku lähipiirissä sais tosta rajapyykistä kiinni lähivuosina.. Tai sit myyn tän jollekin Kalliilla rahalla! Muhahaa! ;)

1934289.jpg
Onnentoivotukset, ja tämäkin on saanut saman luvun mukaansa. Tykkään suunnattomasti tästä HotChocolate -leimakuvasta. En vaan oo saanut sitä vielä sopimaan muihin kortteihin. Ja nuo erilaiset tekstileimat on kans siltä helsingin reissulta.

1934285.jpg
Tästä tykkään, Kivat noi PennyBlackin hiiret. Nekin on tarrat. Nyt oli sellanen tarroilla tekemisen fiilis selvästi. Katsotaan mitä taas syntyy.

Hei, ei ole näyttö vielä seonnut. Hurraa... koputan puuta ettei vaan taas nuolastas ennen ku alkaa näyttö taas vilkkuu. Huomenna ois tarkotus viedä huoltoon mutta kuulemma löytyi joku ihme kansio jossa luki "B" eikä mitään muuta, nyt se on poistettu eikä näyttö väpätä... Kahtotaa nytte.

-Pia