Olen kovasti mieltynyt tulitikkuaskien uudistamiseen. On kiva tehdä arkisesta, jokaiselle saatavissa olevasta asiasta hiukan nätimpi tai kivampi. Tällä kertaa tartuin tuollaiseen Pitkiä-tulitikkuja tikkuaskiin, joka on siis normaalia tikkuaskia asteen suurempi, koska tietääkseni tavallisesta ruokakaupasta saa tikkuja, pitkiä tikkuja ja erikoispitkiä. Erikoispitkät on kiva, kun aski on hiukan matalampi mutta pinta-alaa on enemmän jotenka voi siis käyttää vähän laajemman repertuaarin koristuksia, vaikka leimakuvia.

Mutta asiaan. Tämänkertainen aski on tämmönen matkailu aiheinen...ehkä. Hihii.. Tässä;

1799927.jpg
Tässä siis taustalla tämmöstä kamera-aiheista paperia - kas kun en yhtään muista mikä paperi tämä on mutta koska en sillä itselleni pidä väliä niin ette saa tekään pitää. Lälläslää! Auto on myös leikattu eräästä ihanasta - oisko paperikierteen valikoimista - 12x12¨ paperista. Teksti on ihan perus miniääriviiva kirjaimia.

1799934.jpg
Tässä näkyy sivusta kuinka sekä auto että teksti on kohotarrojen varassa hiukan irti askista.

Tykkään itse kovasti. Tällasia on kiva puuhata ja sitten antaa jollekulle lahjaksi. En vaan ikinä tiedä kuka näitä sitten joskus tulee saamaan. Tai mikä ettei, jos tulee tehtyä paljon, voisin vaikka rymistellä jonnekin myyjäisiin joskus tavaroineni... Kun jonkun verran nyt jotain koruja, kortteja ja just näitä askeja on tullut tehtyä.

-Pia