Sunnuntaina eli 29.6. tuli taas vähän askarreltua. Oli oikein mukava aamupäivä. Söin hyvän aamiaisen ja kävin Elmerin kanssa ulkona ja sitten sormet syyhyten tartuin papereihin ja teippeihin ja leimakuviin. Seuraavanlaiset kaksi korttia sain aikaiseksi kahden-kolmen tunnin aikana.

1690765.jpg

Ihan vaan-onnittelu! Se voi olla sitten nimppari tai synttäri tai ihan mitä vaan. Ensimmäisistä Penny Black leimasimistani tämä yksilö. Kissan väritys ei oikein onnistunut haluamallani tavalla. mutta ihan ok. Ja tähän sain aika hienosti sopimaan paperikierteestä joskus tilaamani satulinna haaraniitit.. jotenkin en ole saanut niitä muualle sopimaan ja tähän ne tuntui sopivan.

1690768.jpg

Tässä tuo leimauskuva vielä läheltä. Enpä tiedä, onhan toi aika hyvän näkönen mut jotenkin se ei ole Ihan sellanen kun mä meinasin.. Pitää harjotella. Tähän kuitenkin sopi paremmin akvarelli puukynät kuin Promarkerit. On niin pientä tihrua koko kuva täynnä että Promarkeri ois vaan imeytynyt pitkin tota paperia. Jospa kokeilen eri paperille josko ei leviäis niin paljon.

------------------------------------------------------------------

1690770.jpg

Tässä tämä toinen Sunnuntai-yksilö. Tähän olen ainakin kuvien puolesta jonkun verran tyytyväisempi. Vaikka toki jotain huonoakin.. katsokaas kun tuo hiirulainen tuossa oik.alakulmassa... Miksi menin sen mahan värittämään noin harmaalla? tarkoitus oli vaan vähän harmahtavammalla värittää muttamutta... Se on nyt tommonen. Muuten tää kortti on ihana! mun mielestä, ja mää saan sitä paitti tykätä omista korteistani! :)

1690773.jpg

Kirjekuori-kissa lähikuvassa. Yläkulmissa on uusia haaraniittejäni. En oikeesti muista enää varmaksi oliko ne finnstamperilta vai paperikierteestä kun molempiin tein tässä alkukuussa tilaukset.. jos vetoa pitäis lyödä papereita tarkistamatta niin paperikierrettä veikkaisin. :)

1690771.jpg

Sitten on vielä hiiri lähikuvassa. Ja hienot postimerkit jotka on finnstamperilta tilaamastani Atc-vihkosta jonka aihe oli Calligraphy. Se on sellanen osa yhtä paperia. Musta tää kortti on tosi onnistunut. Tietysti kauneus on katsojan silmässä. ;)

Niin joo, Hyvää Heinäkuuta kaikille! Sain heti alotettua uuden kuun uudella kirjotuksella, harvinaista! Ens viikolla mulla onkin sitten kesäloma! Saanpahan lepuuttaa kipeitä niveliä ja jänteitäni sitten.

-Pia