Tänään vihdoin uskalsin kokeilla PolyShrink kutistemuovia, jota ostin jokin aika sitten Finnstamperilta.

Leimakuvia siis kokeilin muoville, se oli aika vaikeaa koska jostain syystä toi pinta on niin liukas että kuva väkisinkin lähti luisumaan. Mutta tässä muutama kuva teksteistä jotka onnistui ihanasti!

1733612.jpg Tässä Onnea teksti normaalina ja kutistettuna. Onnittelut puolestaan odottaa vielä vuoroaan.

 

1733615.jpg Sormissa vielä tuo kutistettu jotta näkyy miten paljon se vielä kasvaa paksuuttakin. Jännää!

 

1733625.jpg Ja tässä sitten tulitikkuun verrattavissa kaikki nuo tekstit. Nää on aivan ihania ja hauskoja tehdä. Ihan monsuunin lailla päähän alkoi ryöpytä ideoita miten tätä voi käyttää! JipiiJipiiJipii!

1733641.jpgKokeilin myös HarryTheDog leimasinta värittää ja kutistaa. Suurin noista on ihan sen leimasimen puuosan kuva, keskimmäisessä olen värittänyt ProMarkereilla ja viimeisessä on puuväreillä. Oli oikein kovasti hankalaa tuo värityspuoli. Kun ProMarkerit suttasi ihan uskomattomasti koko kuvan, sitä en siis tule enää IKINÄ käyttämään tässä puuhassa. Myös puuvärit hiukan vetivät mukaansa mustetta mutta ei niin hurjasti.

1733652.jpg ProMarker HarryTheDog.. ei ollenkaan hyvä, täytyy sanoa että on kyllä lähes ruma! :D

1733642.jpg Puuväri HarryTheDog.. Paljon parempi. Haluttuun muotoon leikkaamisenkin huomasin olevan välttämätöntä ennen kutistamista koska muovista tulee todella paksua ja kovaa kutistettua.

1733660.jpgSitten kokeilin vielä läpikuultavalle kutistemuoville keijukaisiani. Näitä kuvia kun vertaa nyt niin voisi luulla että olen suurentanut saksia. :D Hehe!

1733663.jpg Noin isot sakset tuli! Hih. Nää keijut tuli nyt lopulta sellasiksi 2-3senttiä korkeiksi. Hölmöjä valkoisia laiskuja vaan jäi keijujen takamuksiin ja muualle kun on niin iso alue tota tasaista leima-aluetta että se muovi varmaan hylki jotenkin sitä mustetta tai sit mä vaan en osaa.

Kivaa tosiaan oli kokeilla näitä, pitäisi vaan kätevämpi tapa tohon lämmittämiseen keksiä. Leivänpaahtimen päällä pinseteillä kun nyt kutistelin. Leivänpaahdin ei oikeen tykännyt mutta ei siitä sen enempää. Pikkunen kuumailmapuhallin olis mahtava, vois kohojauhettakin sit enemmän käyttää ku ei olis niin vaikeeta!

Nyt siirryn tästä varmaankin atc-korttien pariin. Tahdon vielä jonkun Pitsi-kortin tehdä tuonne 26.7. pitsiviikon tapaamiseen.

-Pia