Elmerillä oli pentuna vaaleansininen tutti, hän löysi sen lumikinoksesta silloisen kotimme läheltä. Se tutti oli uskomattoman rakas ja hauska lelu, se pyörähti vikkelästi karkuun elmerin tassuja jolloin oli IHAN pakko juosta se kiinni jonka johdosta se karkasi jälleen. Valitettavasti tuolle tutille kävi kylmästi keväällä, elmeri nimittäin oli ilmeisesti voimain tunnoissaan kun yhtäkkiä tutin vaaleansininen reunus halkesi - tutti muutti kaatopaikalle!

Mutta nyt tänä viikonloppuna elmeri teki mahtavan löydön! Olisiko se nyt ollut perjantain iltalenkki kun tuo ukkelini huomasi elmerin napanneen jotain polulta suuhunsa. Ei sitten millään olisi halunnut sitä mulle antaa, kun lopulta sain sen huomasin elmerin löytäneen minkäs muunkaan kuin Tutin, tällä kertaa sellasen vihreähkön. Noh... tultiin tutti suussa sitten kotiin, hississäkään ei voinut tutista irrottaa. Minä sitten innokkaana koiran omistajana ja blogin pitäjänä kahmaisin kameran kouraani ja sitten elmeri sai oikein luvan kanssa hupsutella tutteinensa!

Kuvia tuli niin paljon että päätin säästää sivutilaa ja kasasin niistä tällaiset vähän ku kollaasit! Saa nauraa!

1727963.jpg

Tässä elmerille tyypilliseen tapaan tuttia pidetään suussa, se lasketaan lattialle ja laitetaan naama sen viereen.. Sitten sitä tönäistään etukäpälällä ja ihmetellään kun se karkasi.. sitten kurkotellaan ja yritetään metsästää se takaisin.. Ja sitten sitä pidetään suussa, laitetaan lattialle ja naama viereen ja tätä sitten jatkuu muutamaan kertaan kunnes sitä aletaan heitellä pitkin lattioita..

1727965.jpg

Näin sitä sitten pidetään hyvänä.. ja heitellään pitkin lattioita. Tönitään ja ihmetellään, metsästetään ja haudotaan! Ehkä pikkuisen tyhmä, mutta musta aivan mainio kuva tuo kolmannen rivin keskellä.. Vai mitä mieltä muut on?

1727968.jpg

Näkeekö muut tässä kuvasarjassa toisen rivin keskimmäisessä kuvassa Elmerin hurjan "tyhmä tutti, tapan sut" -ilmeen? Ja lopussa sitten elmerin tyytyväisen ilmeen vieressä tutti kaiken tämän edellä tapahtuneen kokeneena... Tämä tutti muutti huomattavasti nopeammin kaatopaikalle kuin edeltäjänsä!

-Pia