Jälleen kasasimme Miia-ystäväni kanssa niin askartelu tarvikkeet kuin -inspiraation yhteen ja vietimmekin oikein kivan viikonlopun.

Ensin Miia tuli meille perjantaina siinä 15:30 kun olin itse kuskannut ukkelini lähtövalmiiksi festariviikonloppua viettämään. Saimme siis olla ihan tyttöjen kesken, Miian ukkeli meni kaverinsa polttareihin tampereelle. Noh, me tytöt sitten käytiin vähän kenkiä ensin ostamassa, siitä voi lukea Miian blogista, löydettiin kumpikin kaksi paria kenkiä. Tietysti sitten kun oli löydetty vähän jotain kivaa kummallekin, ja vatsat saatiin täyteen ruokaa ja kolaa - oli hyvä hetki siirtyä askartelujen pariin. Itse sainkin 7korttia tehtyä illan aikana. Askartelu tuokiomme oli about tuollaiset klo19-03 eli 8tuntia. Toki meidän kortti askartelut on aina vähän sellasta rentoa jutustelua ja uusimpien hankintojen ihastelua.. mutta ei silti mun mielestä huono määrä tossa ajasssa. Illan aikana meillä oli tietysti mukava koirien ulkoilutus tuokio.. vai oliko niitä kaksi? Taisi se yksi siideri sumentaa muistin...

Yksi kortti on taas vähän salaisuus.. mutta en usko että sen saaja tänne blogiin vahingossakaan eksyy.. en silti ota riskiä. Laitan sen kortin vasta sitten kun hän sen on saanut! Mutta sitä odotellessa näitä muita kortteja.

1712452.jpg

Tässä tämmönen kesäkortti, Miian hauskasta leimasta tehty. Tietysti itse olen leimannut ja värittänyt mutta tämä on siis edelleen niitä miian otus-leimoja. Tänä viikonloppuna yritin käyttää nauhoja totuttua enemmän ja muistinkin melko hyvin että nauhoja on. Myös uudet sudenkorento haaraniitit pääsivät korttiin.

1712453.jpg

Toinen otus-kortti myös. Tämäkin tällainen kesäkortti. Luulenpa että nämä menevät jonnekin ;) Tykkään tosta bikini-paperista ja miialta varastamistani paperikukkasista. Kiitos Miia, kiva kun saa lainata aina kaikkea mikä sopis tekeillä olevaan korttiin.

1712455.jpg

Sitten Miia innostui leimaamaan paljon uusilla leimoillaan, taas tämmösiä otuksia mutta nyt enemmän barbababamaisia. Tässä kortissa siis yksi niistä, Miian blogista saa varmaan jonkun ajan kulutta kurkkia millaset ne kaksi muuta barba-otusta on. ...niin, taas kesäkortti!

1712458.jpg

Sitten väritin taas yhden PennyBlack kuvan ja siitä tulla tupsahti tollanen Hää-onnittelu kortti. Vähän huonosti näkyy tuo oikean yläkulman haaraniitty, siinä lukee Just Married. Niin ja tää kuva on väritetty Promarker-tusseilla, hyvin onnistui mun mielestä. Tässä on myös nauhaa, ja huomaa noi hienot ruuvihaaraniitit jotka on vasemmassa ylhäällä ja oikeella alhaalla. Ne on hauskat!

1712464.jpg

Sama kuva, vähän eritavalla väritetty ja kaksiosaiseen korttipohjaan tehty. Tästä tuli Tervehdys Ystävälle. Jonkin verran yksinkertaisempi koska ei ole paljon mitään härpäkettä mutta ihan nätti silti.

1712461.jpg

Tadaa! Taas kesäkortti. Noh, nythän on kesä! Pitäis vaan muistaa että näitä voi jollekin lähettääkin. Tässä on kans Promarkereilla väritetty PennyBlack -kuva. Tollanen söpö kissa, niin ja sitä nauhaa. :)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lauantaina siirryttiinkin sitten Miian ja hänen ukkelinsa mökille askartelupuuhiin. Päivällä klo13 ja 18 välillä askarreltiin mutta sitten iltaa tulivat viettämään Miian Mikko-veli ja hänen tyttöystävänsä Suvi.. ja heidän yhteinen masu-projekti. :)

Lauantain aikana pääasiassa leimattiin kumpikin paljon leimakuvia valmiiksi väritystä odottamaan. Tein myös kaksi Atc-korttia, mutta ne laitan tonne Atc-kategoriaan. Sunnuntai aamuna jatkoimme taas kortteiluprojektia, kaksi korttia tein kunnes päätin lähteä ajelemaan kotiinpäin ja hakemaan Elmerini anopilta hoidosta.

1712472.jpg

Tässä tällanen vähän hempeämmin väritetty WhipperSnapperin Leah. Tykkään kovasti näistä WhipperSnapperin tyttöleimoistani.

1712469.jpg

Tässä on sitten tää Kaitlyn. Hirmu ihana tuli tosta tekstistä, Miian ihana idea laittaa nuo kirjaimet noin kaarelle - itse päätin pilkkoa ne irralleen mutta sana oli liian pitkä mahtuakseen tohon. Heh, yhteensattumien summa.

Tällasia. laitan kuvia vielä niistä Atc korteista myöhemmin.

-Pia