Taas eilisen päivän aikana syntyi kolme Atc-korttia, lähinnä silmällä pitäen sitä 26.7. Rauman pitsiviikon Atc-vaihtoa joka tapahtuu siis Raumalla, Taitotaivaassa, Kauppakatu 14, klo 15:00.

Toi pitsi aihe on nyt jotenkin ilmeisesti kovasti inspiroinut mua, tai sit tää johtuu jostain muusta. Näistä kolmesta tuotoksesta tykkään ite kovasti.

Atc nro10. "Pitsiii...."

1736138.jpg

Alareunassa kirpparilta löytämääni virkattua pitsiä - Ihana! Ja sitten käsin leikattuja Dymokirjaimia. Todellisuudessa tuo sininen väri on tummempi mutta kamera halusi nähdä sen tollasena.

Atc nro11. "Cutie"

1736139.jpg

Oli pakko päästä käyttämään noita värikkäitä kirjaimia jotka matkaani tarttui mistäpä muualtakaan kuin RaumaPrismasta! Hahaa... Tässä on tollasta vanhaa varastoistani löytynyttä pinkkiä pitsiä ja PennyBlack hiirulainen. Sudenkorento on haaraniitti.

Atc nro12. "Looks"

1736140.jpg

Taitotaivas myi mulle arkin TuscanRose:n kollaasikuvia ja ensimmäinen muuttui käsissäni Atc-kortiksi. Kyllä tämäkin mielestäni pitsiaiheeseen sopii. Ja on muuten jonkin verran erilainen kuin muut korttini - tykkään hirvittävästi tästä, oikein onnistunut. Kuvassa hiukan huonosti näkyy, mutta kun yläreunassa on kultakirjaimista kirjoitettu "Do you see how see..." Sitten on tuo leimateksti "Looks" niin sen alla lukee vielä samoilla kultakirjaimilla "At you?" En tiedä miksei se näy tässä kuvassa, kortissa kuitenkin näkyy.

Tällaisia. Nämäkin menee siis vaihtoon Lauantaina 26.7. jos joku niitä tahtoo itselleen... Mutta jos ne ei silloin kelpaa niin sitten voin vaihtaa nämä netin välityksellä... niin.. Jos joku niitä tahtoo.

-Pia