Nyt voin laittaa pari salaan jättämääni korttiaskartelua. Nimittäin Omalle Äidilleni *sydänsydän* askartelema äitienpäivä kortti. Ja Parhaalle Ystävälleni *sydänsydän myäs* askartelemani syntymäpäiväkortti.

Molemmista on jo aikaa. Olivat nimittäin toukokuussa kumpainenkin... Itse tykkään kovasti tästä Äidilleni tekemästä nallekortista;

1473024.jpg

Hiukan huonosti näkyy tossa korttipohjassa nuo vesileimasimella tekemäni prinsessakruunut mutta siellä niitä vaan on vaikket näkisikään. Nalle leimasin on yksi suosikki leimasimistani. Ihana Ystäväni lainasi mulle tähän korttiin nuo valkoiset eyeletit, koska itselläni ei ollut lainkaan ja olin kaikenlisäksi päättänyt olla askartelutarvike ostolakossa. Mutta onneksi on ihana ystävä niin sain tehtyä Äiskälle kivan kortin.

Seuraavana onkin sitten tuon kyseisen Ystäväni synttärikortti.

1473029.jpg

Ihan uusimmat karkki-leimasimeni pääsivät tähän korttiin. Sammakot valitsin, koska Miia tykkää kovasti sammakoista. Tykkää Miia monista muistakin mutta sammakot pääsivät nyt tähän korttiin. Hiukan yksinkertainen tämä jotenkin on mutta jotenkin kiva silti. Joskus yksinkertaisuus tekee joistakin korteista just täydellisen. En silti täydelliseksi tätä sanoisi, mutta musta oikein kiva ja pirteä. Vai?

Eräs ylioppilaskortti olisi vielä esittelyä vaille, kun kuvaa en juuri tähän hätään saa siitä. Mutta jääpähän taas jotain odottamista teillekin rakkaat lapset!

-Pia