Näin lauloi Viikate mutta taitavat laulaa nyt nämä kaksi korttia jotka löysin puhelimeni syövereistä. Ovat siis otettu Miian luona askartelu illan päätöksenä - koska saajat olivat vastassa omalle mökille siirtyessäni.

Nimipäiväkortti Appikokelaalle;

1678855.jpg

Simppeli mutta mun mielestä tyylikäs. Ei mitään ihme krumeluureja -vai mitä ne on. Ääriviiva tarra iloisesti väritettynä ja Onnittelut -teksti. Tykkäsi!

Kiitoskortti MiesOtukselle;

1678853.jpg

Jee, tää on kans niistä Miian ihastuttavista (Delightful*) Öttiäis-leimasimista! Ja lemppari tekstini - Dymo tekstiä. Oma koneeni on niin ihana että se heittelee noita kirjaimia vähän mihin sattuu korkeuteen, mut musta se on vaan Ihastuttavaa (*!)

Oon kyllä vihjannut eräälle lähipiiri-ihmiselleni että voisin haluta joulukuun lahjansaanti aikoina (selvitys alhaalla) sellaisen uuden yksilön, ja nimenomaan tällaisen joka rutistaa kirjaimet tuohon nauhaan. Koska kyllähän niitä saa vielä? Ku Miiallaki kert on sellane.. ;)

-Pia

-Selvitys Joulukuun lahjansaanti ajoista;

Omalaatuisesti äiti ja isä päättivät että kun joulukuussa synnyin, oli mukavaa kun joulua juhlitaan siitä kahden viikon päästä (ja mulla on aina ollut synttärit vaikka joulu onkin niin lähellä) mutta sitten rakkaat vanhempani nokkelasti keksivät että kun muutenkin on kaikki henkilökohtaiset juhlat joulukuussa, pitäisi varmistaa että nimi on sellainen että sen juhliminen varmasti mahtuu joulukuun puolelle. Hurraa! No ei sitä oikeesti sen takia valittu mutta joskus vähän kummastuttaa mitä on mahtanut liikkua heidän päässä? Juhlinpa siis joulukuussa melkein joka päivä; 10. 24. ja 28. Ja miksikö joulukuu on lemppari kuuni??