Vihdoinkin. Juuri hetki sitten ehdin kirjoittaa oman kommentin edellisen kirjoituksen ihmettelyihin kun on ollut niin hiljaista täällä. Nyt sitten ajattelin että kun on aikaa niin laitan tekemisistäni kuvia.

1620964.jpg

Entinen pomoni siis meni naimisiin toukokuun puolivälissä. Tahdoin täältä toisesta kaupungista käsin onnitellä häntä ja vaimoaan. Tykkäsivät kuulemma kovasti. Itse olen tyytyväinen tähän. Mulla oli pitkään sellanen olo että ei 3D jutut ole mua varten. Ei nimittäin meinannut tulla yhtään mitään niiden tekemisestä. Sitten siirryin helpompiin ja tadaa.. se olikin ihan kivaa. Erityisen tyytyväinen olen tuohon "teille kahdelle" kylttiin. Siitä tuli kiva.

1620966.jpg

Sisäkannesta tuli tällainen. Henkilökohtaisimmat; eli nimet suttasin pois, mutta mikäli tosta ajatuksesta ei saa selvää niin siinä lukee;

"Ja kaikki ihmiset elävät, eivät siksi että he välittäisivät itsestään. Vaan muiden ihmisten heitä kohtaan tunteman rakkauden ansiosta."

Musta tuo oli tosi kaunis ajatus ja sopii hääkorttiin kuin nakki silmään. hmm...

1620967.jpg

Ja siinä vielä sivuprofiili hääparista. Ainiin; Hääpari on muuten Keijukammarista tilattu. Samassa arkissa oli kolme eri aiheista hää kuvaa. :D

-Pia