Jokaisella pitää olla haaveita. Joskus jotain ihan hassujakin! Oma haaveeni on jo pitkään ollut yhteydessä satuihin. Olisinpa satuhahmo, eläisinpä satumaailmassa.. ja muuta vastaavaa! Eli siis aivan hassuja ajatuksia. Rakastan satuja ja satuhahmoja - siis oikeita, ei mitään "lastenohjelma hauskutuksia" vaan ihan oikeita "vanhan ajan" satuja. Varsinkin kaikki eläinaiheiset sadut ja tietysti myös ihan fantasiajutut - eli keijut, peikot, menninkäiset, maahiset... Suomen luontoon liittyvät jutut on ihan ykkösiä.

Ajatukseni innostuin tulla jakamaan katsottuani juuri melko uuden elokuvan, jonka olisin tahtonut mennä ihan elokuvateatteriin katsomaan mutta katsoin sen äskettäin omassa nojatuolissa.

Beatrix Potter -taiteilijaelämää.

1678059.jpg

Oikeasti voisin todeta tästä elokuvasta yhdellä sanalla sen koko hengen; Ihastuttava, eli kuten elokuvassa itsessä monesti todettiin asioista "How delightful" Ihana toteamus, jotenkin... tästä juuri päädyinkin ajatukseen että olisi "Ihastuttavaa" elää vanhanaikaisessa satumaailmassa! Valitettavasti nykykieli ja arki ei oikein tue tätä satumaailma haavettani... Ja ehkä juuri siksi olen pysynyt täysjärkisenä, ainakin noin päälisin puolin..

Hihi... tiedä sitten millon alan keskustella kaniinien ja ankkojen kanssa. ;)

Hei katsokaa ihmiset tämä elokuva - It is so Delightful! Jos vaan yhtään olette koskaan ikinä ihastuneet yhteenkään satuun tai satuhahmoon. Niin, tämähän ei ole satu, vaan kertoo kirjailija-taiteilijan elämästä. Itsehän olen ihastunut kaikkiin vähänkään tämänkaltaisiin tarinoihin ja elokuviin. Tähänastinen suosikkini on ollut Amélie, toki on edelleen - ovat nämä sen verran erilaisia.

Niin ja mun omat suosikit Beatrix Potterin hahmoista on ehdottomasti Kanit ja hiiret, miksei oravatkin. :)

-Pia