Nyt on pääasiassa askartelut ollut kortilla. Olen päättänyt olla koko huhtikuun ostamatta mitään askarteluun tarvittavaa tai hyödynnettävää tarviketta, sen sijaan olen käyttänyt laatikoistani jo löytyviä tarvikkeita. Muutaman olen itsenäisesti askarrellut, niitä en voi näyttää täällä vielä koska korttien uusien kotien asukkaat käyvät toisinaan täällä blogissani vierailulla enkä tahdo pilata (mahdollista) yllätystä.

1473026.jpg

Skannasin kuvat koska ranteeni on nyt niin kipeä etten pysty pitämään kameraa kädessä. Bad Luck, mutta ihan kohtalaisia näistä skannauksista tuli.

Tässä Ihana Harry the Dog -leimasin ja muutamaa mielekästä paperia. Onnittelu teksti on haaraniitillä kiinni ja se liikkuu sen varassa -mielestäni aika kiva idea. :D

1473027.jpg

Tällaisen pelkän Onnittelukortin sain tehtyä ollessani Miian luona viime perjantaina yömyöhäisessä askartelu tuokiossa - sanottakoon vaikka niin. :D

Menninkäinen on kiiltokuva, tausta paperi on Miian "inspiraatio papereita", kuten me päätimme ne nimetä. Mun mielestä aika kiva, vaikkakin tosi yksinkertainen.

1473031.jpg

Ihan ihmeellinen pakkomielle tuli tehdä kesälomakortti. En ole ikinä kuullut kenenkään tuttavani saaneen kesälomakorttia! enkä ole kuullut kenenkään lähettäneen... ei nyt ainakaan tule mieleen.

Kuva tässäkin on kiiltokuva, ja dymolla tehdyt toivotukset. Niin ja Miian inspiraatio paperi taustalla! :)

Kyllä se kortteilu tuntuisi onnistuvan vaikka onkin askartelu kortilla. :D