Sain jopa aikaiseksi jokusen ystävänpäivä kortinkin. Vähän epätoivoiselta se alkoi jo näyttää kun 14.2. alkoi lähestyä.. Päädyin kuitenkin ystäväni Miian luokse askartelemaan ja sain kolme hienoa leimakuva korttia tehtyä. Tietysti tein Miialle vähän erilaisen kortin ja sitten oli vielä se Sypy-kortti.

1370687.jpg

Tällaiset kolme korttia, oli pakko värittää "kukat" vähän eri tavoilla kun en taida osata/haluta tehdä aivan saman näköisiä kortteja.

1370688.jpg

Tässä lähikuvassa yksi niistä. Leima on Finnstamperin Sydänkukat, väritys on tehty Akvarelli puuväreillä. Tekstileima on myös Finnstamperilta. Ääriviiva kulmatarrat on Keijukammarista. Korttipohja on ihan yksinkertainen kermanvärinen Tiimarin pohja, ja leimojen taustapaperi on jotain Info kirjakaupan läikikästä kartonkia.

Tällaset kortit sai mun Äiti ja Isä, Isoveli ja sen avonainen (tyttöystävä, kämppis) sekä Yksi kirjeystäväni.

1370689.jpg

Miia saikin sitten tällasen 3D keijukortin johon laitoin metallisia kukkia ja yhden sammakko haaraniitin. Mun mielestä toi taustalla oleva sydän paperi on Keijukammarista, mutten ole ihan varma - se voi olla Paperikierteestäkin. Korttipohja on kaksiosainen neliöpohja ja se on Keijukammarista.

1370686.jpg

Tällaisen söpösen laitoin Sypy parilleni. Korttipohja on Keijukammarin neliöpohja. Kuvat on ihan vaan kiiltokuvia ja tekstit on pienestä ystävyys ja rakkaus aiheisesta vihkosta Paperikierteestä.

 

Sellasia ystävyyksiä siis tämän vuoden Ystävänpäivänä.