Edellis iltana oli ihan pakko jotain pientä alkaa väkertää ja niinpä päätin tarttua pieneen tuppoon oranssia, pinkkiä, keltaista ja limevihreää suomenlampaan villaa. Mietin jonkun ajan että mitäs näistä sitten sais aikaan.. Päätin ajatusta odotellessa penkoa siivouskomeron hyllyltä vihreän kulhon, vihreän käsipyyhkeen, hyttysverkkoa ja vähän kuplamuovia. Mahtui sieltä kainaloon myös tahmea lähes loppuun kulunut mäntysuopa pullokin. Levitin kuplamuovin pöydälleni, siihen pinkkiä villaa ja päälle hiukan keltaista. Sitten kuumaa vettä kulhoon ja saippuaa joukkoon. Hyttysverkko koko kasan päälle ja vettä -sitten vaan villa huopumaan - siitä tuli neliskulmainen pieni patalappu.

Jotenkin jäi sitten sellainen olo että jotain nättiä kans tarttis tehdä. Otin muutan pitkulaisen villatupon ja pyörittelin niitä yhteen saippuaisin käsin.. Ensin Pinkkiä, Oranssia, joukkoon vähän keltaista ja yksi lime suortuva myös. Mahtoiko tulla liian monivärinen.. No kokeilin jättää limen pois ja sekin oli oikein kiva yhdistelmä, värit vain huopuivat tässä versiossa turhan hyvin keskenään. Lopulta mulla oli kolme kivan värikästä rannerengasta;

1412535.jpg

Tämä jää omaan ranteeseen koristeeksi. Ei siitä liian monivärinen tullut, tai sitten mä vaan just tykkään monivärisestä. Ihanasti onnistui tuo värien erillisyys tässä.

1412533.jpg

Tässä vähän enemmän huopui värit keskenään mutta ne sopii keskenään niin hyvin yhteen että se antaa sille ihan veikeänlaisen ilmeen.

1412534.jpg

Kokeilin myös jättää oranssin ja keltaisen pois. Kyllä pinkki ja lime yhteen sopii, villat vaan sekoittuivat tässäkin turhan paljon. Helppoja tehdä ja lopputulos on kuitenkin aina vähän ylläri. Näistä tuli aika pieniä kun omaan ranteeseeni tein, mutta onneksi villaa saa lämpimässä vedessä vielä muotoiltua ja venytettyä.