Blogini täytti helmikuun 23. päivä kokonaisen vuoden - jonka aikana olen tavannut kaikenlaisia kivoja ihmisiä.

Tämä on vaan lykkääntynyt, koska tuo synttäripäivä vaan sattui siihen ajanjaksoon kun tämä meidän rakas tietokoneemme oli huollossa jossain missä-lie-saksassa-tai-belgiassa. Ja nyt kun muistin asian, ajattelin kehittää jotain jännää tavallaan kiitoksena ajastanne ja kaikesta mukavasta. Toki siinä toivossa että jatkossakin joku piipahtaa kommentoimassa ja muutenkin.

Siispä päätin järjestää pienoisen Arvonnan.

Käy täällä Blogissani katselemassa ja kommentoimassa 23.3. päivän tienoilla niin arvon Jollekin Teistä käsillä tekemiseen liittyvän yllärisen!

Eli tällainen faktapohjainen pläjäys: 21.3-28.3. välisenä aikana, kommentoi kirjoituksiani ja osallistut. (Paras tapa varmistaa nimensä pääsy onnettaren kouriin on jättää sormenjälki vielä tähänkin kirjoitukseen ja oma www-osoite)

29.3. klo.12:15

Arvonta on päättynyt! Kiitos ihanan innostuneesta osallistumisesta.

Nimet on ylhäällä ja arvonta suoritetaan viikonlopun tunteina (La29.-Su30.) Arpaonnea jokaiselle!

Voittajalle Ilmoitan Myös henkilökohtaisesti, samalla kun kysäisen tuota postitusosoitetta. Saapuupi ylläri sitten oikeaan laatikkoon. Ja täältäkin löytyy sitten voittajasta maininta.

30.3. klo. 19:00

Arvonta suoritettu! "Onnettarena" eli näin meidän kesken Onnimannina toimi Kämppäkaverini, Poikaystäväni, eli Avomieheni.

Varsinaisen arvonnan palkintoylläri tulee lähtemään Anutiinalle. Ja mukavan innokkaan osallistumisen johdosta päätin arpoa vielä toisenkin nimen, ja tuo palkinto kantaa nk. lohdutuspalkinnon nimeä. Se tulee lähtemään Erjalle.

Onnea Voittajille, tulen olemaan heihin yhteydessä. Suurkiitos vielä kaikille joilla riitti mielenkiintoa arvontaa kohtaan.