Tänään on ollut ihana Sunnuntai. Aamulla kävin pienessä kevät pakkasessa Elmerin kanssa kävelyllä ja sitten takaisin peittojen alle, oli ihana kun sai jäädä makoilemaan ihan vaan ilman että minnekään pitäisi mennä.

Kunnollisen aamiaisen ja lastenohjelmien (joo, olen aikuinen jonka viikonloppuaamut kruunaa lastenohjelmat, mitä sitte?) jälkeen hypättiin pyörien selkään ja ajettiin poikaystäväni (okei, voishan tuota sanoa avomiehekskin) isoäidin luokse moikkaamaan.

Sieltä kun tultiin kotiin, innostuin vaihtamaan Vihdoinkin mullat omaan Zamioculcas kasviini, eli Palmuvehkaan. Raukka oli alkanut tappaa omia oksiaan kun niin pitkään huonossa maaperässä joutunut kasvamaan. Samalla Vehka-parka sai tukikepin tukemaan kahta suurinta, ja kahta uutta pientä oksaa. Toivon todella että tuo jatkaa elämäänsä, mulla kun on taipumus saada kaikki paitsi muoviset viherkasvit kuolemaan.

Siitä sitten kun piti lattiaa vähän siivota multa murusista niin otin imurin messiin ja kierrettiin koko kämppä. Kaiken tämän ajan parvekkeella oli peitot, tyynyt, petarit ja päiväpeitto tuulettumassa jonka jälkeen sainkin sitten sujauttaa kaikille näille uuden lakanan päälle. Ihanaa päästä illalla nukkumaan puhtaisiin lakanoihin!

Siinä imuroinnin loppusuoralla koitin usuttaa Elmerin lähemmäksi imuria. Poika on vähän taka-alalta aina seurannut imurointia. Nyt kehuin poikaa joka kerta kun uskalsi olla imurin lähellä sen käydessä. Ja niin siinä sitten lopulta kävi että Poika kävi lattialle istumaan ja minä sain kaikessa rauhassa pikkiriikkisellä imuteholla ja harjapäisellä suuttimella imuroida hänestä irtokarvat. Hiukan korvat luimussa katseli ja ehkä pieni varautuneisuus oli havaittavissa (jos imuri vaikka haukkaakin hänestä palan pois...) mutta kyllä näki että enemmän hän siitä nautti kuin kärsi!

Eipä tiiä jos Elmeristä saatais tällanen imuroitava koira. Edellinen tiibetinspanieli jonka kanssa asuin (oli siis meillä kun asuin vanhempieni luona) antoi aina imuroida itsensä huolellisesti muun imuroinnin yhteydessä. Lopulta se meni niin liiallisuuksiin että Koira meni makaamaan imurin letkun päälle jollei häntä imuroitu!

sellasta täällä tänään. vielä aion puuhastella muutaman pääsiäiskortin. Katsotaan kenen postilaatikko on tänä vuonna ansainnut kortin. hekoheko.

-pia