On se sitten ihanaa kun löytää jostain jonkun just ihanan keijun jonka saa kiikuttaa onnellisena kotiin hyllyjä koristamaan.

Käytiin Lempäälän Idea-Parkissa lauantaina 23.2. ihan ensimmäistä kertaa. Eipä siinä mitään kummallista ollut mutta kiva käydä katsomassa että "mistä kaikki puhuu", tietää sitten itsekin vähän puhua. Tykkäsin siitä että sinne oli myös pikkuiset puodit ja kaupat löytäneet. Itse kun en jaksa suuria vaatekauppoja kiertää. Mielummin pistäydyn juuri sellaisiin pikkuisiin puoteihin joissa on esillä pieniä kauniita esineitä. Sellaisesta tämä uusin Keijumaani asukki löytyi. Keiju-Vihreä.

1424200.jpg  1424202.jpg

Yksityiskohtia joista itse pidän kovasti; Kiemuraiset siivet ja mahtavat "haltiamaisen" suipot raitasukat.

1424203.jpg

Olen huomannut että pidän kovasti keijuista joilla on jotain kädessään, tai muuten joku erityinen yksityiskohta mukanaan. Keiju-Vihreä on löytänyt kauniin vihreän jalokiven.

1424206.jpg

Onneksi löydän suloisimmat keijut niin harvoin että ehdin kiintyä jokaiseen kerrallaan, jokaiselle kasvaa tietynlainen rooli täällä mun keijumaassa. Vielä kun niille saisin luotua jonkun turvallisen ja yhteisen paikan johon ne voisi muuttaa....