Se on pääsiäistä!

Jotenkin tuntui ensin etten saa yhden yhtä pääsiäiskorttia tehtyä mutta sitten innostuin leimailemaan ja sain kokonaiset Viisi korttia askarreltua. Omaan tyyliini kaikki hieman erilaisia. Muuten näistä tuli aika samankaltaisia kuin niistä ystävänpäiväkorteistakin. :) Ei kai se haittaa.

1391028.jpg

Tiimarin Ankka leimasin, Ruutupaperia, Ääriviiva toivotus tarra, haaraniittejä, 3D tarrapaloja... Siinä se aika tarkkaan on.

1391030.jpg

Nämä kolme ensimmäistä on väritetty akvarelli puuväreillä. Onnistuivat aika kivasti, joku tietysti toista paremmin mutta loppuen lopuksi kaikki on tosi kivoja. Jokainen kortti sai omansalaiset haaraniitit koristeeksi.

1391029.jpg

Näiden kahden kortin leimakuva on sitten väritettykin vähän erilaisella systeemillä. Aioin ostaa Chalks värejä mutta myyjä esittelikin erään toisen tuotteen. Nämä on siis myös puuvärejä, mutta ovat käytännössä pastelli liituja -kynän muodossa. Väritettyä jälkeä saa pehmennettyä sormella hieromalla taikka sellaisessa Stombilla jonka itse ostin myös. Pahvinen terotettu tikku jolla saa siististi hierottua kynän jäljen pehmeäksi. Tosi kiva tekniikka mutta kyllä tuo Akvarelli väritys on jonkin verran nopeampaa.

Kortit lähtivät Ystävälleni, Veljelleni (+avopuolisolleen), Vanhemmilleni, Avokin Vanhemmille ja Hänen Mammalle.