Sain Äitini innostettua mukaani Tampereelle Lauantaina. Reissu alkoi sillä että äiti haki perjantaina junaliput porista tampereelle. Lauantai aamuna heräilin ennen seitsemää ja valmistauduin bussiin. Bussi kuskasi mut sitten poriin jossa se oli yhdeksältä. Yhdeksän jälkeen sitten näin Äiskän ja käytiin kahvilla ja odoteltiin että juna lähtee kymmenen jälkeen tampereelle. Junaan päästiin ja sitten vaan nautittiin auringosta jonka suljin verhon taakse. KJEH-KJEH!

Juna oli tampereella hiukan ennen kahtatoista. Sitten reippaina tyttösinä äidin "mäsän" huomioon ottaen tallusteltiin tampereen öö.. keskustorille. Sieltä oli paikallisbussi kyyditys messuhalliin. Se lähti vartin yli 12 joten ehdittiin hyvin kävellen juna-asemalta siihen. Sitten jännitettiin!

Väkeä oli kuin pipoa! Vähän meinasi mun tempperamenttisuuteni ottaa ylivallan siinä ihmisten tönimisen kohteena mutta sitten piti vain hengähtää ERITTÄIN syvään ja siirtyä hieman sivuun.. Nooh.. siitä sitten jossakin vaiheessa kun marttakerholaisten linja-auto kuljetukset lähtivät niin oli kummasti taas tilaa hengittää! Ja päästiin nauttimaan messuista.

Jotakin pientä mukavaa tarttui mukaan kuten esim jo "Riipuksia" -kirjoituksessa mainitsin HelmiQ:n osastolla vierailleeni... :D

Kivaa oli ja kyllä jo ensi vuodeksikin keksittiin tekemistä.. taidetaan siis mennä 14.-16.11.2008 Joillekin messuille tonne tampereelle!