Sain Isukiltani ohutta liidokkivaneria, eli sellasta millin vahvuista taipuisaa vaneria. Ne kaikki oli joitain jämäpaloja tutulta puusepältä. Niistä sitten lähdin suunnittelemaan ja ajattelemaan millasen huonekalun tekisin ensimmäiseksi mun minimaailmaani.

Ongelmallista oli ainoastaan tuo liitostapa. Helppohan tätä liidokkivaneria oli käsitellä, siis katkaista. Se onnistui ihan joko saksilla tai sitten askarteluveitsellä. Hiomapaperia tietysti tarvitaan myös niin saadaan siistit reunat. :) Lopulta sain KuningasIdean liitostavasta ja se näkyy näissä kuvissa tarkemmin. Käytin siihen siis tulitikkuja! Millin vahvuista vaneria kun ei paljon naulata eikä ruuvata. Eikä tapiteta kuten yksi nukkekoti "ekspertti" kertoi tekevänsä kaikki huonekalut.

Valmiiksi leikatut palat ja tulitikut liimattuna:

1033382.jpg

Tikuista tein siis käytännössä hyllyn kannakkeet. Näin sain enemmän liimauspintaa! Nerokasta!

Sitten kasasin hyllyn, kuvassa viimeistely hiontaa vailla valmis hylly:

1033384.jpg

tulitikku taas mittasuhteistajana. ;)

Lopulta sain sen myös maalattua. Tummanruskea on yksi mun suosikkiväreistäni ja ajattelin että huone johon tämä kaluste tulee, saa näyttää tummanruskealta. Katsotaan nyt mitä muuta sinne keksin, oon miettinyt jotain puolipanelia seiniin tai muuta vastaavaa puuhenkisyyttä. Tässä siis valmis MiniHylly, ja mittasuhteistaja tikku, tietenkin.

1033386.jpg

Huomatkaa hieno sokkelilauta myös. Musta toi on onnistunut! :)