Huomasin eilen että mun Elmerini aristi hiukan vasenta tassuaan kun leikittiin. Tutkin sitä tarkemmin ja huomasin etten ollut leikannut sen kannus-kynttä riittävästi ja se oli pituutensä vuoksi sitten varmaan johonkin tarttunut ja murtunut. Siinä juuressa oli hiukan verta ja Elmeri aristi sitä TOSI paljon.

Tänään sitten soitin meidän loistavalle eläinlääkärille ja sain ajan klo 14, poikakaverille soitto ja varmistus että pääsee koulusta ajoissa kun itse olin tietysti neljään asti töissä. Sitten kun haettiin poitsu kotiin niin fiilis oli vähän surumielinen.. Elmeri oli niin rassukkana, edes kulmahammas episodin jälkeen ei Elmeri ollut noin reppana kuin nyt oli/on edelleen.

Mutta kiinnittäkää huomio tuohon nättiin liimasiteeseen. Keltainen jossa on koira-aiheisesti vihreitä luita. Ihana! Tuota liimasidettä pidetään pari päivää ja sitten tarvii laittaa joku sukka suojaamaan sitä, joku joka hengittää paremmin.

991116.jpg

Ja sitten kun laatikko tuntui häiritsevän elmerin hengittämistä, siirsin reppanan lattialle oman maton päälle ja peiton alle - kuten lääkäri neuvoi. Sitten annoin oman pikku-koiran viekkuun:

991118.jpg

joo tiedetään; tää on vaan tätä hölmöä oman lemmikin inhimillistämistä.... ;)