Viime viikon lauantaina kaverini tuli tyttöystävänsä ja koiran(pentun)sa kanssa kylään. Tuo heidän koira on Staffi eli Staffordshirenbullterrieri. Koiran kutsumanimi on Rambo ja oikeen vilkas ja fiksu nuorimies!

Ihan rehellisesti sanottuna positiivisesti yllätyttiin miten hienosti ovat saaneet koiran kasvamaan! Osaa istua ja rauhottua ja muutenkin tottelee hienosti vaikka ikää on vasta 5kk!

Kyllähän se vähän erikoiselta tuntui, kun toinen on ihan "vauva" vielä ja meidän Elmeri on yli vuoden. Niin tämä toinen on hurjine ulkomuotoineen (siis edelleen elmeriin verrattuna) isompikokoinen jo tuon ikäisenä kuin elmeri "aikuiskokoisena". Mutta sellasta se vaan on. Hienosti pojat tulivat toimeen. Elmerikin on sen verran kakara vielä ettei kotiaan puolusta mitenkään toisilta uroksilta. En kyllä silti usko että elmeri sellaseksi edes tulee kun meillä on niin kova kuri. ;)

991111.jpg

Siinä sitä sitten juostiin pitkin kämppää niin että matot oli rullalla ja koirat ihan puhkiläkähdyksissään! Piti sitten hiukan laittaa Elmeriä jäähylle ihan vaan säästääkseen pikkusten sydämiä jotka tykyttii miljoona tahtia sekunnissa. Kyllä Rambokin sitten otti pikkusen unoset siinä ennen kuin lähtivät taas kotiin päin.

Toivottavasti saadaan Pojista hyvät leikkikaverit! Niitä ei voi koskaan olla liikaa! Voi kyllä olla että meidän elmeri voi jäädä pikkasen helposti kakkoseksi kun nyt pojalla on painoa 6,60kg ja Rambolla suurinpiirtein kaksinkertaisesti! Että kun Rambo vielä kasvaa niin elmerin kannattaa oppia juoksemaan lujaa! :)

(sain juuri palautetta että olis pitänyt retusoida elmerin silmä mustaksi, mutta kaikki tietää että koiran silmä kiiltää tolleen valokuvissa! enkä mää ees ois osannu varmaa...)