No nyt se sitten on vihdoin palannut sieltä. meni siinä ainakin kuukausi. Kovin kummallista nykyään kun ei tietokoneita osata suomessa korjata vaan tämäkin kannettava tietsikka lähetettiin lentokoneella jonnekin Hollantiin taikka sitten Belgiaan.. Kyllä, eivät osanneet edes kodinkoneliikkeessä kertoa että kumpaan maahan mahtoi meidän tietokoneemme lähteä lomalle. VoiVoi.

Eipä tuo mitään, kone tuli takaisin pitkän ja piinallisen odottamisen jälkeen ja huoltomerkintänä oli "No Trouble found" Jeejee! Kyllä meillä kotona hyvinkin selvästi ongelmaa oli. Mutta nyt on kyllä ongelma ollut poissa että ei sinänsä pidä valittaa. Liekö sitten ollut jokin erikoinen ongelmien poisto lentoyhtiö kyseessä kun ei näytön ongelmat kotona kadonneet minne vaikka koneen muisti tyhjennettiin ja alkuperäisiä asetuksia palautettiin kahteenkin kertaan. Omituisten ongelmien kerho taitaa olla kyseessä nyt. Salaperäisesti tullut näytön vipattamis-ongelma katosi yhtä salaperäisesti.

Netti ei ihan kunnolla vielä pelitä jostain syystä mutta ihan hyvillä mielin palataan tähän tietokone maailmaan. Kymmensormijärjestelmä ei ihan ole kokonaan ehtinyt unohtua vielä....