Vanhoja asioita taas kirjoittelen.

Oltiin Sirkus Finlandian esitystä katsomassa 20. Elokuuta, aurinkoisena päivänä. Esitys oli hyvin mieleenpainuva, minä tykkäsin kovasti. Tällainen lapsi kun olen, eniten pidin Pelleistä ja "Pat's Hot Dogs" -esityksestä! No tuo Koira esitys tietysti sen takia kun tykkään ihan vietävän paljon koirista ja varsinkin kun nyt tiedän miten vaikea on saada koira edes "ISTU" käskyllä toimimaan halutulla tavalla!

Olihan tuolla sirkuksessa Hurjia ja Henkeäsalpaavia esityksiäkin. Kuten sellainen.. sanoisinko häntä trapetsitaiteilijaksi; Sovitaan niin. Nuori nainen, joka kiipeili köyttä ylös, sitoi itsensä erikoisella tavalla köyteen kiinni teltan kattoon ja irrottautui lopulta siitä "putoamalla" melkein lattiaan! Aika hurja oli! Joukossa oli myös kokonaan supi-suomalainen Mies esiintyjä. Hän on kuulemma yksi maailman viidestä ihmisestä jotka ammatikseen ampuvat jalkajousella! Esitys oli ihan hieno, eipä jalkajousella mitään kovin erikoisia temppuja voi tehdä, mutta vakuuttavasti hän ampui nuolen esim. Ruusu, pelikortin ja ilmapallon läpi!

Kuvia sai ottaa vain ilman salamavaloa, ymmärrettävistä syistä! Joten laatu ei ole mikään mahtavin. Mutta tässä nyt siis itseottamani kuva; Pat's Hot Dogs! :D

870636.jpg

Tuo pikkukoira tuossa punaisessa tynnyrissä oli porukan "klovni"! Hih. Se pelleili esteissä, repi Kouluttajansa taskusta nenäliinan ja riepotti kaikkia esineitä aina kun kouluttaja oli selin siihen! Aivan loistavasti opetettu koira! Ja parasta kaikessa; Aina kun tämä Pat, eli kouluttaja kääntyi katsomaan - tuo klovnikoira juoksi turvaan tuohon tynnyriin! Mulla oli ihan mielettömän hauskaa tätä katsellessani!