Hohhoijaa. Oon ollut nyt yhden yön ja siis kaksi päivää yksinäkseni (mikä sana!) kotona. Kultani lähti kaverinsa kanssa mökille viettämään viikonloppua, olisin saanut mennä mukaan mutta ei huvittanut. Ajattelin että saan puuhastella kotona asioita joita ei mökillä sitten kuitenkaan voi puuhailla.

Tänään sitten pesinkin meidän makuuhuoneesta ja keittiöstä ensimmäisen kerran ikkunat. En siis pessyt niitä silloin huhtikuussakaan kun muutettiin; ei ne niin likaiset ollut -varsinkin kun oli paljon tärkeämpiäkin asioita. Mutta nyt sitten sain kaksi huonetta hoidettua kuntoon. Vielä jätin olohuoneen ja tän työhuoneen ikkunat odottamaan, kun tuli niin pirun kuuma vaikka nuo ikkunat jotka pesin oli talon varjoisalla puolella aamupäivällä. Siltikään en millään viitsinyt jatkaa kun oli niin saamarin kuuma.

Sitten kävin naapurin tytön ja hänen koiransa kanssa leikkimässä tuossa koiratarhassa joka meidän vieressä on. Elmeri ja naapurinkoira tulivat hienosti toimeen, joskaan eivät jaksaneet kovasti mitään touhuta kun niin kuuma oli.

Muutama tunti sitten päätin lähteä pyöräilemään hiukan tuonne keskustaan. Kävin siinä sitten ruokakaupassakin hakemassa luonnonjugurttia ja kaikkea muuta kivaa. Oon ihan rakastunut nyt luonnon jugurttiin kun siihen laittaa päälle vielä marjamuromysliä. Nam. Helsingin reissullamme ihastuin tuohon yhdistelmään. Kun kaupassa käytiin illalla hakemassa ilta- ja aamupalaa hotellin pikkuiseen jääkaappiin. (yövyimme siis eerikinkadun OmenaHotellissa) ja valkkasin aamupalaksi sitten sellaista luonnonjugurttia jossa oli mukana pikkuisen mansikkamysliä. :D Pakko oli kotiin ostaa paketillinen mysliä ja purkki jugurttia. Jugurtti vaan pääsi jo loppumaan.

Tilasin myös 113kuvaa Ifi:ltä. Kun olen tosta Elmeristäni ajatellut tehdä sellaisen kansion johon laitan kaikkia juttuja... lähinnä kuvia ja koristellut sivut. Alottelin sitä kansiota 4.11. kun elmeri oli ensimmäisen aamun meillä.. mutta sen viikon jälkeen en ole sitä tehnyt. Pitää ostaa kaksipuolista teippiä ja alkaa tekemään sitä, nyt kun (toivottavasti) illat (ja päivät) viilenee niin pystyy jotain tekemäänkin.

Tuun ihan hirmu kiukkuiseksi helteellä. Kullallenikin vaan ärisen ja murisen kun on kuuma. Mikään ei silloin kyllä onnistu eikä suju. Elmerinkin kanssa kun ulkona kävelee niin huomaa ettei sekään tykkää kuumasta. Jos sataa ja on viileä niin silloin elmeri on kuin juuri syntynyt peura tai jotain muuta yhtä maalaisromanttista.

Huh huh... jospa tästä siirtyisin maistelemaan kylmää mehua tuulettimen ääreen. (ei siis tän läppärin tuulettimen.. hehe)

Mutta kyllä se vaan on niin kiva kun on lämmin. (ei oikeesti oo... tulis jo talvi ;) *wirn*)