Löysinpä tuolta koneen syövereistä kuvia joita olen selvästikin aikonut laittaa tänne blogiin mutta sitten se on vaan jotenkin jäänyt.. Hassua.

Niin, Ihanasta Elmeristäni siis on kyse. Tämä poika sai tänä aamuna ihka uuden lempinimen; Vispilä! Tämä johtuu siis tietysti siitä että aamulla kun herään niin elmeri on hulluna vastassa. Häntä heiluu miljoonaa, Jalat heiluu miljoonaa ja koko pieni koira heiluu miljoonaa! Sitten se alkaa pomppia ja stepata ympyrää.. Hehe.. se on ihan törkeen hauskaa! Siispä aloin kutsua elmeriä "salanimellä" eli hän on nyt sitten Vispilä silloin kun pitää voida puhua hänestä niin ettei hän itse hoksaa.. Poika kun tietysti tunnistaa oman "elmeri" nimensä aika tarkasti! ;)

Nämä kuvat on viime talvelta kun oltiin mökillä. Mökillä oli paljon paljon lunta ja se oli hienoa. Elmerikin tykkäsi vaikka oli aika pieni silloin vielä. Nythän elmeri täyttää jo vuoden tuossa.. 9pvä:n päästä, eli viikonpäästä tiistaina!

410592.jpg

Elmeri kävi hiukan vilkaisemassa millaista joella on.. Kirkas ja kaunis oli vesi mutta ei ollenkaan tehnyt mieli mennä kokeilemaan. Huomatkaa tuo luminen kuononpää! Ihan loistava!

410593.jpg

Tässä hän jäi ihan hämillään seisomaan keskelle lumihankea. Tuossa ihanasti näkee miten pikkanen pallero hän vielä oli talvella. Takapuolen karvatkaan ei ole "Tipsustuneet" eli kasvaneet sellaisiksi hassuiksi pöksyiksi. Ja muutenkin on karvat lyhyemmät kuin nyt. Heh, Huomatkaa luminen kuononpää! :D

713075.jpg

Sitten me vähän hypittiin pojan kanssa. Tämä kuva on jo täällä meidän uudessa asunnossa otettu. Veikkaisin nopeesti että kesä-heinäkuun aikana. Tässä näkyy jo hänen aikuistunutta turkkiaan hienosti. Pörröinen on! Sitten on vielä toinen hyppely kuva:

713094.jpg

Tää on vähän parempi omalla tavallaan. Hauskempi ehkäpä.

713072.jpg

Elmerin kita! Veikeä ilme poitsulla tässä. Se on aina tuollainen suu auki kohkaaja!

713074.jpg

Tänään oltiin uimassa meressä. Heitettiin sellaista kelluvaa palloa ja yllättävän innoissaan poika sen sieltä haki. Elmeri vaan on sellanen että kun se saa sen pallon, niin heti rantauduttuaan lähtee juoksemaan sen pallon kanssa. Mutta meillä oli onneksi toinen "houkutuspallo" mukana, niin saatiin Elmeri moneen kertaan uimaan! On kiva katsella kun toinen juoksee ihan innoissaan, näkee kun pieni eläin oikein nauttii olostaan! En tietenkään muistanut ottaa kameraa mukaan rantaan että ei saatu kuvaa siitäkään uima reissusta! Harmittava takaisku.

Ehkä sitä joskus sitten muistaa kameran ottaa uintireissulle!